何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
有趣在何伯接受單簽其實就係容許細女全權處置筆錢..再咬死要求何伯提供證明去證明450萬100%係何伯既..香港人做d生意仔唔係無報稅/報唔足嫁啦
有無人對所有野都唔會有感情
https://lih.kg/3693478
中二病兼反社會人格,現實應該接近白卡。
正常後底乸係想啲仔女接受佢,而家就係夾埋條佬反啲仔女
正常東張唔係應該會搵埋大律師黎分析下單野既咩?例如何伯有冇機會追討返筆錢等等

等睇大陸婆一知道大機會拎唔返即刻離婚走佬
打完射出嚟嗰啲應該有4億
你都on9
d錢係邊個都未知啦!
如果d錢係細女就唔會有今日狀況
如果d錢係老豆既大可以好聲好氣同老豆講原因

如果d錢唔係你又屌9老豆既就真係唔知邊個白卡
btw我跟得唔足,當初何伯筆錢唔拎出黎住因為做緊定期怕罰息先唔拎住,點解之後又會比細女轉走晒?
細女提早完左定期罰息拎錢走?
簽咗聯名個刻,已經冇贏面可言銀行做足程序

反而何太就可分分鐘冇埋公屋,有傳佢大陸有資產。
佢可以一走了之,反正佢都有香港身份證,係間公屋一定比人搞
大陸有樓就咪鬼濫用公屋啦
東張西望訪問好似係新何太話唔拎住 要罰息
講真,佢要離婚就快。
愈遲離婚,法庭要佢分一半身家比何伯的可能性愈高。
所以先估佢地五兄弟姊妹唔係想昆走老豆筆錢 搞到佢過唔到世

根本有心謀佢地身家就一早經細女轉走啦
唔需要等新何太出現先轉走
成件事可能真係幫老豆守住棺財本 唔想比條大陸婆搶走
問題係你放係聯名戶口 由第三方做公證保管
唔係放屋企不問自取
你個例子明顯用錯左
冇乜關係,正如你買層樓,就算層樓完全無你名,但係你有份俾過錢,你都可以告對方一樣,依家d人就係話如果d錢係何伯,呀女完全無貢獻,佢喺何伯完全唔知情嘅情況之下攞走晒d錢都係有得告
留意番 唔係我用
臨老比個騙子昆哂成副棺材本 係咪可以唔理佢 由佢自生自滅?

係玩到咁絕既咪由佢拎筆錢比個大山婆
擺明當香港人on9

不過香港就係有班人on9到要中呢d支那陰道陷阱
Sorry 睇錯覆
係 但佢維生工具已玩爛
唔食盡何伯邊夠幾洗
四百萬班子女可以去邊到
肯撚定新何太唔會提出離婚
何伯已經沉哂船

新何太接受訪問就口響響話叫何伯返去仔女身邊
咁佢又唔撚自己離開 擺明玩緊以退為進
你真係弱弱 唔係扮
咁又點啫
啲錢係佢的
咁佢洗得開心又唔比既咩?
問心,你想保護老豆定想保護啲錢?
d錢來源應該搞唔清楚 如果唔係大山婆一早鬧上法庭 唔駛係到搵東張西望一哭二鬧三上吊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞