何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
五個仔女同一時間反你
一句講哂 係咪可以自生自滅?
佢無哂錢係咪唔再需要班仔女接濟?
生養死葬係咪唔駛理?交哂比新何太?
今晚睇埋下集睇吓有無乜進展
你係何伯個油艇仔?
直情溏心風暴一樣
然後佢就會棟晒老豆d錢,跟住仲有一班網民支持
就咁睇應該有大獲野爆
東張睇完風向黎食
老老實實 如果我老豆唔聽勸 係要鍾個頭落去個騙子到
我唔需要佢遺產 但有咩冬瓜豆腐亦都唔會理

話自己錢自己用得開心就得咁口響
如果東張西望今次個case係你咁諗就好喇,何伯都無諗住要仔女照顧,反而就係因為仔女都唔理佢佢先要搵個大陸婆照顧自己,唔照顧都算依家仲要棟走晒d錢,如果何伯可以好似你咁揀仲使乜東張西望見,就係依家仔女又唔理佢又棟埋佢d錢先要上東張西望姐
咁短時間離婚分既比重好細至少兩年
因為細女寧願蝕11萬好過蝕曬450萬
有遠見夠果斷
其實本身都照顧緊同佢二仔同住
每個月都有定期存款利息做生活費
新何太出現前關係應該唔錯
要怪就怪何生一意孤行要繼續飲迷湯

留名睇今晚個發現係點如果細女轉走左錢之後一直有比好充足既生活費(類似托管?)
咁樣成件事又會
大山婆長線計劃:「繼承」遺產

一早軟硬兼施走緊捷徑想陰乾何伯
又首飾又成百萬做生意
感覺今晚都係賣慘,係茶記食食吓野搞煽情之類
除非東張西望弱智 否則都唔會再行賣慘條路
香港社會上風氣 甚至小紅書大多都唔接受呢個「賣慘」
因為單野明顯係呃身家
無用 細女做到咁絕 中武肺都唔柒理老豆 佢咪繼續一哭二鬧三上吊
佢老豆幾時中 無留意到呢個細節

新何太前定後
第二集 應該後 wts佢影埋兩條線都唔覆機
講到自己唔係爭家產咁喎
一句講晒
啲錢係邊個?
邊個有權動用啲錢?
落咗偉哥咪愈飲愈精神囉
睇你幾時馬上風
Google了解下咩叫聯名戶口先啦, 係都要衝出嚟柒
銀行咪講左聯名戶口佢細女有權簽走囉
你想駁就證明銀行操作上出場

d錢係邊個就你同我都唔會知
咪睇下法庭點判

咁你肯答未? 老豆唔聽勸比大山婆昆哂d錢
係咪可以唔駛理佢? 生養死葬都唔關班仔女事先?
你要割就講清楚 唔好衰左要班後生執手尾
你話係既 我支持你講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞