何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
好想睇何太俾人收房
過大海賭輸曬LU.. 記得拎換碼收據
所以依家真係睇吓告唔告,唔告就個女大勝,又納咗450萬,何太又乜都無,告嘅話,如果唔庭外和解應該有排搞,但係個女肯定無可能可以全身而退納晒450萬
不過應該大陸婆要維持唔貪錢真愛形像
成十一萬利息唔要會令何怕懷疑目的所以唔拎住,點知再去拎就無哂,發老皮上東張用輿論壓力失敗全城笑柒,要再上東張發功
咁大舊肥豬肉食到埋嘴邊
個支那婆實冇咁易罷休
何伯:對吾字呀女,老豆知錯喇
女:又話同埋我哋斷絕關係,點解仲叫我做女?

何伯:血濃於水呀嘛,話晒我都有過養育之恩呀

女:D錢又唔係你嘅,憑咩有權拎?

何伯:但係呢個明明係我哋一齊開嘅聯名戶口….. 啲錢我都有份架嘛….

女:有你老母咩,啲錢係你嘅東張訪問你果時一早會話係自己架啦,冇講咪姐係默認唔係自己錢囉!全部錢都係我地幾兄弟姊妹同死鬼老母辛辛苦苦儲落黎諗住比你做家用,宜家唔洗啦,反正已經斷絕咗關係。

何伯:但係我同老婆2間屋都比房署收埋……邊有地方住呀?

女:個大陸婆個仔咪有間屋囉!同你嘅新「兒子」一齊住咪仲好,一家人最緊要齊齊整
何伯堅持戶口一定係雙簽,利息簿仔先係單簽

雙簽既情況
何太:我地去銀行摞 D 錢出黎做生意丫 lao 公
何伯:個戶口雙簽 ga ,我要叫埋細女去先攞到
細女:攞你老母你個臭閪呃我老豆錢,個戶口雙簽,我唔會簽 ga,你唔使旨意攞到呀
(完)

單簽既情況
何太:我地去銀行摞 D 錢出黎做生意丫 lao 公
何伯:好丫
銀行:而家攞罰息會無左十一萬個 wor
何伯:哦
銀行:何小姐,你老豆頭先帶住個女人黎想攞一百萬
細女:屌佢老母個臭閪真係呃我老豆錢
(細女開本票轉錢)
屌你老母成400萬唔係你咪輕鬆
我老豆比人呃200萬個時我就係太好聲氣
最後換黎仲慘結局

你人生經驗小就滾
依個就係大陸個on9位 由幾廿年前D男人開始上去玩到依家 不斷都有北姑用依D手段呃港男錢啦 個個都見慣見熟 佢有乜可能贏到輿論
何伯死左咪搵另一個水魚
條友肯定日日講何伯啲仔女壞話

不斷離間佢哋 話佢地不孝乜乜乜

個何伯又飲曬迷湯 on9仔咁
得番4千?
其實個女人話係鍾意人唔係鍾意錢,
咁個人係你手,d錢都唔關你事啦
咁撚on9呢400萬一定唔係佢搵
其實可以報警吖,證明到啲錢本身係阿伯嘅,細女咁樣意圖永久取走,算盜竊呀
佢隨時水何伯去打官司追討返d錢。
有冇幫何伯含?
唔係佢嘅佢做乜同阿伯結婚
佢銀行個戶口係單簽都得,所以佢一個人都可以拎
唔講以為係何鴻燊
連登呢啲弱智仔冇4億都覺得唔係錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞