何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
一世人血汗錢你係點得出黎筆錢何伯有話係全部自己儲返黎?
“一世人血汗錢”你呢幾個字比人judge到甩肺

利申 連登(9up)律師
希望無樓係個阿伯個名
咁啦,個四百幾萬我幫你保館住先
之後再慢慢分
你弱智就縮埋啦
你係咪何太個18歲on9仔呀?
明知個老豆比人呃 個5個仔女都唔出聲出手幫佢?
由得佢比個騙子呃?? 話你愚孝定不孝好

再者其實新何太出現前佢地關係一直好好
個戶口佢地要獨吞既一早夾埋持走左
重駛咩要等新何太出現先拎走左

就算係為錢 都唔益街外人 重要係一個騙子到出哂面既新何太啦
上東張果時都反哂面啦
鎖都換埋 報保安趕何生走

擺明就唔撚滿意佢老豆臨老入花叢 重要係騙子
係tvb 報你地又想睇姐

根本好多人wfc 呢單野

奈何世界上太多無聊人
廟街D雞都識做戲 扮慘 等雞蟲助養
如果筆錢佢前妻有份儲落比仔女呢?
清官難審家庭事
但做仔女見到個大陸婆想食撚左佢地老豆咁
比你做仔女都做野防條仆街啦

再進一步咁講 何生比人呃哂錢之後 生養死葬點算?
搵5個仔女揹哂飛?
本身舊錢可以解決到哂生養死葬問題
屌,班仔女心諗,你呼拎囉
之前送左2,30萬既野+$4000幾

OK啦,當老豆叫左隻貴雞
你都識講,嬴到就對家比
而且家事法庭,無人有信心

因為個官睇個人心情
合法老婆咪合法分淨低個4000,同已經洗咗落佢到嘅30萬

聯名戶口都係合法
聯名戶口開個時,已經簽咗,共同資產嚟,轉走個刻已經變私人資產,呀伯有份變冇份
真愛既劇情唔係應該係:
老公,唔緊要啦,我愛你 唔係因為你啲錢
我哋一齊捱世界

新何太要同雯雯夫婦取下經啦
咪就係 你估個個都願意同個老人家同住咩

本身話咩仔女猴住何伯身家既真係好搞笑
唔想個老豆果頭近都過唔到世 比人呃獲金咁落棺材
就比人反指佢地仔女不孝 想貪錢
為錢先做咁多野

想問下呢班人係咪平時對自己老豆老母做既野都係因為份「遺產」
個律師心諗 打條撚咩
講真有證據去證據所有錢都係何伯賺返黎既話
新何太一早鬧上法庭啦
重同你東張西望玩一哭二鬧三上吊咩
住埋公屋 拎埋生果金
入生贏家
正解

的傻鳩仲話管理管理,聯名戶口,有填名就係管理人
一下你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞