勞力士假錶已經玩冧咗成個市場

569 回覆
952 Like 19 Dislike
係個巿已經冧左,依家就賴高仿假錶。
唔係點樣Keep 住個價
地拖排紅字已經分到

之後就要落鏡睇針了
的確有,重災區rolex116503
呢隻錶全新先十幾 佢入面4130機芯值 7-8萬
機心攞去賣,之後攞隻丹東嘅4130機心裝落去
攞去呃人,或者當係組裝錶埋賣 執到笑
香港人個個都帶同一款
又唔高
其實幾正
用隻錢充大頭又唔太貴
遠睇同睇相分唔到我信 兩隻攞上手都分唔到就係人嘅問題
搲頭
exactly 一早就西冧緊
唔解係搏二獎
係香港地玩撈都要煩呢樣煩個樣
用緊真野都俾人話假
俾人話下又唔會少忽肉
根本大部分假錶一睇有無卡度,法碼擺輪就知真假,所以所謂高仿PP AP根本只可以攞黎呃啲無知既人,假勞一開蓋就即見真章,只不過正常社交距離真係非常難分真假,其實好多玩錶資深玩家都會買啲假錶返黎研究下,睇吓啲對比吓就會知某啲真錶廠既打磨同工藝有幾勁抽,好似FPJ咁你叫啲山寨廠做隻超A出黎睇吓,好多人玩真錶假錶都好,都只係停留喺勞力士既階段,勞力士唔係唔好,只係工藝上勁過勞力士既錶廠其實都唔少

zy_waxxx 係WECHAT 定咩?
TG
巴打是咪講呢啲:

https://www.youtube.com/watch?v=NSy5qoxqP0k
I Built my DREAM Rolex Watch from AliExpress
冧咗都仲未可以正價買錶
啲sales未接受到
最高峰冰藍炒到百6,7萬 大佬邊個買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞