勞力士假錶已經玩冧咗成個市場

569 回覆
951 Like 19 Dislike
戴返同自己兩個月人工左右既錶根本戴戴戴假都唔會有人懷疑你假
兩萬人工戴幾十萬錶 你話真 人地都會研究下你個底
無錯
好保值或會升嘅,唔通買返黎nos跟住n年後賣咩
帶就一家會花,點gang錫都無用
買到咁,努力D向上爬好過
照你咁講冇問題係問題
衣食住行都可以講句食炒任買
你錯了,真既始終識分既好易知,隻錶係閃同搶眼,所以而家街跟本好多入果隻係假
有身份有地位,買超A黎日用都小。根本佢要買錶都唔止在個舊錢,行入去AD買就係 / 根本已經識人。 買得超A Rolex , 都係班覺得隻錶好貴,買唔起,同時又覺得勞力士 = 有錢人 既人買
咁我可以比較異類
我從來唔會質疑人哋嗰隻係堅定流
香港地 廿皮野算得係咩錢
除非真係貴到離晒大嫂啦
窮人思維 根本女人唔會因為有車有錶埋身

叫做有靚少少既身邊根本唔缺有車有錶
甚至出新iphone 主動送 新款CHANEL主動送
戴隻錶想溝女真係早啲瞓啦
所以最後咪就係講真假都好,講到尾都係身份地位行先
邊有欺騙 有得贖返架

咁都計欺騙既 啲商家佬低買高賣 全部拉晒去坐監啦
賤種仔先玩呢啲on9野
根本就係裝飾品 裝飾品唔拎黎show off
仲有咩用 唔通裝飾品仲要講低調
要低調就唔好戴任何裝飾首飾囉
事實就係咁

喺香港,好似咩都有得炒咁,炒樓炒股炒鞋炒袋……仲可以炒shake shake粉,真係不禁講句世事無奇不有。

原文網址: 【炒賣天堂】炒樓炒股以外香港人炒甚麼? 黃牛飛只能排第2
咩年代
apple watch啦
350元人仔乜款都有,
積木錶..
香港地一向都係
勤力+學習+耐勞+識炒賣+口才先搵到錢

齋勤力 番三份工唔瞓覺都冇撚用
樓都買唔起
假錶做到真一樣。幾千蚊就做到十幾萬ga野
真 。。要2隻對埋對比先分到
積木錶 難分好多
無錯手機、apple watch、Casio全部都可以睇時間
但當中只有科技成份
而奢侈鐘錶廠除左品牌技術、歷史、工藝等等,而手錶計時零件精細都係人類文明發展科技點計算時間開始,所以背後其實可能更加了解當中故事同技術發展
不過當然大部份人未必會深入了解當中一二,有舊錢就可以買到,我上面都有講D闊太客有時連隻Rolex較點用都未知更何況品牌背後背景技術智慧
想買 [sosa
送比人撚下人都好
宜家有款係機芯外全真
錶殼針鋼帶全部分開入真野
幾萬蚊買到幾十萬款
唔玩可以當零件賣返
唔開蓋睇唔出
男銀女袋

您自己跳得出個框框先算啦

有錢都唔買錶了
你講嗰啲係C廠$4000 一隻嗰啲啫, 你試吓買隻8000嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞