勞力士假錶已經玩冧咗成個市場

569 回覆
951 Like 19 Dislike
不嬲要拆開隻錶睇真假
2-4000 depends on 款其實放大鏡都已經好難分到,一定要side by side 睇埋夜光之類先易D
仲有就316 vs 904 囉,入實驗室驗咩
叫佢去問下點解啲人要買過百萬一架錢七JDM
明明而家大把車又快又平
駛撚同佢哋講咁多咩
買唔起先多理論
次次啲人同我講大陸幾舊水有一隻
我都微微笑 心入面笑尻佢死傻閪
我戴撚住係手已經係一個解釋 駛撚同佢講咁多
但點解你又知嘅?
遊戲王咭都仿唔到啦 咁易仿一早發達啦
大把咭炒到5萬銀一張 仿條撚咩
遊戲王咭都仿唔到啦 咁易仿一早發達啦
大把咭炒到5萬銀一張 仿條撚咩
全世界D名錶都玩左透底十鳩幾年睇埋機芯打磨,屌你勞力士密底都不突只仲要空白一片,gshock都有行字啦你老味。個機芯拆出黎屌你完全無打磨,就咁Rolex SA 3235,成隻精工NH35 咁,不知所謂
我又唔明白 廿皮一隻錶好貴咩
一個月儲起少少 幾年都夠你買一隻
買樓就話難買啫
過萬不如買刁算啦
個問題係你人工要去到死儲爛儲先儲夠廿皮買隻錶帶出黎都唔知有無人信你帶隻真野出黎,唔通帶埋張出世卡鑲係隻手咩…
係人carry隻錶 唔係隻錶carry個人

仿啦 仿到月入千萬都冇問題 大把收藏家
依樣真係最悲哀既
假如全世界真係無一隻假野
做掃街手戴一隻我respect添
死儲爛儲既人都寧願買隻錶咪真愛囉
搵錢咁辛苦 有幾多人真係肯洗啊
鬼佬上司 係大陸見完客過關買左隻假既
就因為佢係鬼佬 大家都覺係真 而佢都好大方周圍同人講係假既
當佢肯使
只會換黎背後 死儲爛儲買隻lo 嘅comment。
即係好似朋友問我呢隻錶點、呢隻好似有D貴、我驚撞花唔值錢喎
都真心建議買黎係對自己大負擔又驚撞又驚貴不如唔好買,個人都未有信心同能力同自信襯得起隻錶
最緊要其實係知自己想要乜同岩乜
唔係 我唔係想講呢樣
如果你話唔駛儲直接就買到隻廿皮嘅錶我諗都唔係好多人做到
我都唔係想話斟酌要儲幾耐
我想講嘅係有必要咁狗眼看人低咁要覺得人哋嗰隻係流四咩
即係樓下個看更伯伯咁 人哋做咗咁多年嘢 唔好話撈 戴隻AP我都覺得唔出奇
刁全款都有超A 建議你唔好戴
可以睇睇Zenith 新款defy冇山寨廠仿得出
鏤空錶盤 動力儲存顯示 背透
打磨工藝仲要係rolex OMEGA之上
講咁耐有冇link 買假勞
moonwatch vc仲多超A
係邊可以搵到積木錶 如果有朋友話買左隻好舊 大部分野都換過哂
究竟佢係買左隻流4 定點
狗眼看人低係社會上面嘅stereotype
職業無分貴賤但出糧有分高低
無家底收入低會買流四嘅機會率表面上高過食女食到腳軟嘅二世祖係一件好邏輯嘅想法,你問十個人十個都會咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞