勞力士假錶已經玩冧咗成個市場

569 回覆
951 Like 19 Dislike
假錶市場好大
真嘅唔會冇市場 假嘅都係
當真嘅冇市場 假嘅自然收皮
幾千買 = 50萬實用價值就夠

錶係拎來戴 大部人都唔係日日係到trade
都係嗰句關我鬼事 不停叉出去 咩虛榮心 咩攞嚟玩下 乜嘢目的 關我咩事 關我講嘅嘢咩事 上手分唔分到 有人玩你隻錶 有人話你真定假 同錶行驗唔驗到 差天共地 完全兩回事 我從來都係針對行家錶行攞放大鏡一定驗得出 係成班傻西話冇可能分得出 又乜高科技乜晶片 鳩噏前都google下
整假盒同假卡易過整假錶啦傻仔
一定有啦

有d假撈 真盒真卡都有 好撚癲
假錶市場大ching你俾樓上洗曬腦

好人好姐洗幾千蚊買隻假錶玩???
我買隻seiko都有錢賺啦

SRP461 100週年限量500隻

10幾年前買落3k
上年拎去賣咗8k
如果未使用品 13-14k都有人接

得罪講句玩中古casio都有收藏升值潛力
玩假錶連自己都呃唔到 有咩意義
你話係就係啦 你個價值就係拎黎戴

我個價值 佢係可以套現 你慢慢戴啦 今年rolex marketing靠你去宣傳
你諗下收卡收盒用嚟做乜
起香港放一隻半隻假錶的確係鋤佢唔入
當鋪中左伏只可以自認倒霉硬食
最多影低身分證同個樣通知其他行家避免中伏
通常鋤得入行騙果d都係個騙徒同時起唔同當鋪放幾隻同款假錶
你google下甚至會見香港無乜當鋪假錶新聞 通常都係澳門新聞多
因為香港大部份都係硬食 警都唔會報
假新NFC卡都可以scan到
大把人充大頭鬼
你見到好多都係假錶
一係真野收埋屋企
幾時可以仿遊戲王咭???
點解冇做Panerai
好 原來你係當套現咁用

同啲呀婆買金條擺一樣

咁大家出發點的確唔同
都係嗰句啦 窮閪先多理論
食個buffet咁 又話唔抵食 又話遠 又話目的為飽肚食叉飯都得 千百萬個藉口俾自己
俾得起錢嘅駛講咁多咩
因為VS廠已經將panerai打死咗
打磨工藝超越咗原廠
連原廠都冇人戴
係,以前都聽過有d有錢人真既手袋放屋企,出街拎個a 貨 所以呢d野有一定市場
你講咁大段 咪又係想講 錶行驗到

但係日常戴無人分到姐

細蚊仔真係易氹 順便送粒bitcoin俾你
photo album=cold wallet
記得save低 下次出去social
記得要show off 話自己係擁有一粒bitcoin既男人
威過帶假錶啦成6萬美金一粒架
講緊大家出發點唔同 又拉埋bitcoin 係咪嬲到失左智
都係個句 過到自己個關
你點做都得
真假都好 都係自己比錢買
出過一次事 以後自然會有另一種方法收錶
嬲咩先?又小學女仔咁 駁唔到又屈人嬲啊
事實就係錶同bitcoin一樣 冇得複製特殊既金融屬性
點會比假錶玩死得罪講句
玩假錶嘅人 從來都唔係真錶廠嘅客

P係自己玩死自己
不斷出假限量 同款換隻物料賣貴幾倍
搞到fans灰心 再加上大錶潮流減退
先收左皮
宜家同人講買呢3樣野都比人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞