勞力士假錶已經玩冧咗成個市場

569 回覆
951 Like 19 Dislike
即係當鋪問係咪真野
保留報警權利?
k金仿品 緊係k金價收啦
係地鐵金精火眼咁睇住人隻錶係真係假
又話老土又話肉酸又話遲早淘汰
叫人唔好買唔好戴我都理解

兜咁大個圈又叫人買超A取代
真係老土到呢

正正經經玩番佢地既apple watch算啦
樓上幾隻窮閪愈兜愈柒
仲以為自己好撚醒
真係人唔笑........
偽鈔都造到嘅國家造隻分唔到真假嘅勞力士有幾難,問題係你肯俾幾錢成本去整隻假嘅啫。
問過佢地幾醒個方法
會話法律責任唔會答真假最多唔收
聽過個一個係當舖老闆講過佢心情唔好報警捉佢當假錶告佢串謀詐騙拉左果條友
話就算捉佢唔到坐監都花時間報警玩獲佢
超a都要二手
正品 錶盤 針 陶瓷圈 玻璃 你估平??買齊全新要過萬
又仇男
死傻閪
係你窮閪比唔起炒價
有錢買玩具vs窮閪買隻流四充大頭 都唔撚同level
都算 買隻流四笑尻人買真撈 一嚟好撚酸 二嚟好撚肉酸
東張西望預告何伯新何太將再現身!證明真愛:阿叔畀咗肉體我!
https://lih.kg/bJERynV
樓上幾個傻閪咪係囉
一路屌老土核凸 廢老先戴 冇實用性

然後講兩講就話買超A都一樣
咁仲老唔老土??仲實唔實用???
你做多咗
超高仿既撈都唔平
平日粗戴戴高仿點撞都唔肉赤,真嘢留番見人先攞出嚟
又有得諗
仲cheap撚過gshock
同演唱會黃牛一樣道理 唔係錢唔錢問題

你咁支持嘅 咁咪祝你以後買咩都食炒價囉
最尾個point我覺得唔關事
名錶根本係一種奢侈品 裝飾品
有錢人戴係身份象徵 例如RM AP
或者滿足一啲充大頭要虛榮感既人
你估真係睇時間睇功能咁簡單咩
同一道理
你不如問一個用Hermes袋既人
點解唔用longchamp袋 反正都係袋野
要睇芯既係積木錶,任何假錶一上鏡頭就會現形
其實成萬一隻假錶,而又真係做到專家都分唔到,咁隻錶仲係唔係假錶
你問我班闊太行入黎買就帶
可能連Daytona果兩粒掣有乜功能都唔知
不過作為店方話知佢啦都係果句:多謝幫襯
百老滙仔,OA,做7仔果個,帶隻真嘅人地都當係假啦.. 就算你比埋出世紙我對number用盡奶力話隻錶係真,都只會笑你all in成副身家去買隻炒價地通啦
到有返咁上下身份地位,就算帶隻超A都唔會有人覺得佢係超A,講到要放大鏡仲要拎隻真嘅side by side 驗屍咁驗。你會唔會搵個有身份地位嘅人捉住人隻手去驗呢,多鳩餘

除非綠水鬼雪碧地通比我原價入,屌你果時炒到廿蚊一隻我買隻moonwatch加vc 56 換住帶吊打你啦,兩隻加埋廿蚊有找
因為買錶既係當工藝品多過工具
你當工具睇緊係唔值
你當係擺得上手既名畫or首飾就明點解會有人鍾意
你估d人買錶真係唔識用手機睇時間咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞