[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

602 回覆
2 Like 1 Dislike
霸HOT ZONE
兩個都差少少
隻韓仔用烏鴉一野飛過去
比人霸先
戇鳩到
【荒野新聞】 免費獲得「破壞突擊隊雪莉」造型!
全球玩家一起事前預約全新的Supercell遊戲《破壞突擊隊》,就能解鎖荒野亂鬥遊戲內獎勵!越多人預約,就能拿越多獎勵!
《荒野亂鬥》的獎勵:
✅1百萬預約 = 1 寶物之星
🟣5百萬 = 破壞突擊隊表情
🟣??百萬 = 10寶物之星
🟣??百萬 = 破壞突擊隊雪莉造型(包括表情、噴漆、頭像!)
以上的東西,在全球達成里程碑時,是「全體荒野玩家」都可以拿免費獎勵,而不是只有預約才有獎勵哦。此外,如果已經下載了Squad Busters,那麼也會算進預約進度條裡!
趕緊來事前預約吧🤩
IOS: supr.cl/SquadBusteriOS
Android: supr.cl/SquadBustersAndroid
查看目前全球預約數進度:
squadbusters.supercell.com/cn
CLASH ROYALE啲獎最伏
【荒野電競新聞】亞太月決就在今天!2024/4月度決賽資訊

又到了月度決賽的週末啦!今天14:00就是亞太區月度決賽了, event.brawlstars.com/zh-tc 網站本月增加的獎勵是「9顆寶物之星+1個表情」。跟以前一樣,預測成功/觀賽時參與互動,就可以累積積分拿獎勵!

隊伍內有Achapi、但未晉級到3月月度決賽的🇯🇵NAVI隊,今天是他們今年首場月度決賽,只是八強賽就要遇上由Mameshi領軍的🇯🇵3R Gaming隊!同時上個月一戰成名的🇭🇰Angelic隊,也肯定會拿出最大實力來比拼!冠亞賽是否又會重現「Crazy Raccoon vs Angelic」呢?本月冠軍能否換人當家?令人期待🤩

中文轉播方面,本月是由「盛主播」與「PowerTech淮特」分別開直播來轉播。不過最好的觀賽方式,還是透過 event.brawlstars.com/zh-tc ,才能拿遊戲內獎勵哦!今天14:00,激戰開始🏆
仲有冇公會收留
想打哥斯拉
投唔切..
有冇多active 玩家既戰隊可以入
#66 你可以睇下

如果你禁果陣滿左可以入左dc先

到時再安排

我會揀玩艾德加
【提醒】哥吉拉襲來,倒數2天!
距離哥吉拉活動開始的4月29日16:00,只剩下不到2天啦!你還沒加入戰隊嗎?趕緊去玩愛德ㄐ⋯⋯ 呃我是說趕緊去找個戰隊吧🏃‍➡️
另外需要特別注意的是,在荒野亂鬥x哥吉拉聯名活動 (4月29日~5月20日)期間,只要戰隊成員有為自己戰隊的變異蛋做出貢獻,就會被鎖定在該戰隊,不能退出或被踢出哦!
如果遇着打一下就唔打嘅free rider點算
新Po留名 呢隻game實在太好玩 同朋友早幾個月玩返完全沉迷

公會招人 打哥吉拉活動贏蛋蛋完成活動贏霸子& hypercharge造型
有啲遲但希望活動開始之前可以招滿人
活動期間每日盡力打滿蛋蛋就OK
啱玩嘅一齊打rank都可以

https://link.brawlstars.com/invite/band/en?tag=2UJQYLPV8&token=ymh4beer

Thank you so much
冇公會可以入定
下星期就開始啦個活動
感謝你
點解隻驚復活左??
因為啤酒花
好多新野無咩動力追上去

隻game真係好on9,幫我自動計左場輸
同一時間打緊下面果場話我輸左上面果場
無啦啦發現冇左十幾連勝先發現,睇時間可以見到係同時
星光之路啲積分點拎
咁你點入到兩場?
咪話佢on9囉,我都唔知點同時打2局
睇重播係電腦代打行行企企
最on9係連斷連勝又減9火
有無人用唔到表情?
AI會自動代打
有時候無打一排都見到連勝就是咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞