[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
維護完
派6粒蛋
有無人一齊打蛋
一下送180進度
希望仲有下次
下見唔到有既
同埋我盒蛋又空哂
Shop 搵下
【荒野新聞】5/3系統維護預計調整項
官方創作者Ash在幾小時前,已在推特上分享今天傍晚系統維護預計調整/修正的項目
🔄調整項
* 提升城市大暴走模式中「哥吉拉&機械哥吉拉」的移動速度與血量
* 提升城市大暴走模式中「建築物」的血量
* 「駛徒」變異技能作用時,2星療癒量減半
* 減少「彈射&拉夫」變異技能的子彈彈射
* 當有新活動時,變異隨機事件有可能會消失
🔧修正項
* 「哥吉拉&機械哥吉拉」將無法被卡進牆壁/建築物裡
* 「芽芽」大招無法再阻擋哥吉拉&機械哥吉拉的移動
* 「蓋瑞」1配無法再拖動哥吉拉&機械哥吉拉
* 「歐提斯」無法在變身成哥吉拉&機械哥吉拉時使用配件效果
* 修正聲望玩家頭像有可能在玩家未達到該聲望等級時,就被解鎖的問題
* Friendly competition matches will now continue until required wins are achieved(可能指的是:友誼賽中,如果要打幾戰幾勝的比賽,例如3局2勝的比賽,那麼對戰會一直持續到有一隊2勝為止,而非像正常排位賽是3局就終止)
source:
twitter.com/ashclashyt/status/1786125006847553808
屌 岩岩抽到隻摩師奶勁撚核突 成隻蟲咁
本身想要下季L&L個hacker skin
依家抽完下季會唔會難出d
今個season加成咩事 一鋪加200幾咁多
好撚on9 撞到對面有彈珠已經輸左一半
變異場? 唔係fix左啦咩?
可能我屎打哥斯拉場比人屈機

唔知fix 左乜
仲係好彈
啱啱抽到ruff變異 可以加入彈珠台行列
cls終極大獎都中埋
有百幾石 儲返嚟嘅
其實啲蛋抵唔抵買?想要紅蓮,但係諗緊好唔好就咁等club嘅蛋開嗰隻普通版哥斯拉算
我覺得值 skin好靚
百幾石點夠
得3%中legendary
然後legendary仲得12%中哥斯拉skin
十蛋中左哥斯拉+紅戰士
新入坑玩家唔知課唔課好 100幾石只係諗住睇會唔會好彩中到紅蓮 定疊埋心水等club嗰隻算
如果你個公會穩定上1250咪唔課
你呢一百石留去買199skin仲好
一係唔課一係重課
1900石有免費紅蓮睇你課唔課
開完club果隻可以用鑽買黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞