[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
master 好似一半無事件
好似用開果d 已經推唔上
唔死但贏唔到線
同埋d 人開始行路識扭下扭下咁唔知隻手指點捽先做到
屌唔怪得前排duo 清任場場都見有人原地普攻到完
邊個pick thrower=輸
紫友都唔ban melodie 同 蚊,啱用咪搶
gem ban Charlie
走場對分數有無懲罰
上次我mythic promo bounty有人揀熱狗,好想走。。。

最後當然輸左

走得多會唔俾玩幾粒鐘
Doom屎窟痕買咗18蛋
Total 70蛋唔中surge skin

Btw 飛蛾EVE都係要抽?
eve要打rank抽
上兩季都打到上legend
今季放棄無打
得返7日唔通要chur
想問隻驚點課係最抵?
跨區課金會唔會ban ac?
等快閃包
上supercell store課通行證就夠
我為咗個哥斯拉先玩,但抽到拎到紅蓮,都唔中普通版
仲要個戰隊冇乜人打蛋依加先得684粒
反而想知有冇得買返普通版skin
公告話有 如果無記錯
想問下呢度啲巴絲係咪季季都課咁濟
我未齊角 基本上通行證最抵買 通行證啲資源夠升1-2隻上max level
轉左brawl pass星虹角制度之後就無課過
以前為左玩新角季季都課
咁你依家係對個skin有興趣先課下咁樣?

不過我main開既好耐無出過skin
【荒野新聞】「星光聯賽絕版造型異色款」販售|能量點數&金幣特惠包
如果你錯過了早期星光聯賽(RIP星光聯賽)的限定造型,現在你可以獲得他們的異色款!本週每天都會有「星光聯賽絕版造型的異色款」在遊戲內商店販售,並且可以用✨閃光幣✨購買!(但現在好像有bug,遊戲內顯示為一天後才能用閃光幣買)
以下是販售順序:
🎹 比特8號「酒館鋼琴」
🧙‍♂️ 拜倫「白袍法師」
🐲 妮塔「祥瑞之獸」
🎬 霸子「製片人」
🤿 賈姬「水上特技」
🗡️ 奔騰「血色聖騎」(這並不是星光聯賽造型,but who cares?)
🌝 佩妮「癲狂之徒」
—————————
現在商店也有出現「能量點數特惠包」與「金幣特惠包」,可以讓1等英雄升級到11等
全部買完的話,整個花費的寶石量是原價的三分之一,其實平常那些5倍超值的特惠更划算。尤其前幾格的價格就跟原價差不多,並不好
總共要花費的寶石&對應到的資源如下:
🟣能量點數特惠包
3寶石:20能量點(1等->2等。原價的75%)
12寶石:70能量點(1等->3等。86%)
21寶石:120能量點(1等->4等。88%)
35寶石:200能量點(1等->5等。88%)
56寶石:330能量點(1等->6等。85%)
88寶石:540能量點(1等->7等。81%)
129寶石:880能量點(1等->8等。73%)
184寶石:1430能量點(1等->9等。64%)
220寶石:2320能量點(1等->10等。47%)
249寶石:3760能量點(1等->11等。33%)
🟡金幣特惠包
3寶石:20金幣(1等->2等。原價的150%,更貴)
6寶石:55金幣(1等->3等。109%,更貴)
12寶石:130金幣(1等->4等。92%)
24寶石:270金幣(1等->5等。89%)
47寶石:560金幣(1等->6等。84%)
83寶石:1040金幣(1等->7等。80%)
131寶石:1840金幣(1等->8等。71%)
194寶石:3090金幣(1等->9等。63%)
232寶石:4965金幣(1等->10等。47%)
258寶石:7765金幣(1等->11等。33%)
幾時set返個能量點數上限
好撚多能量但唔夠錢買極限威能
same
我成萬五點能量坐左係度

你比個制我自己轉佢用錢都好丫
依加又唔送極限威能, 一個新嘅極限威能都未用過
萬屌成材 隻蛋終於比個紅surge skin我
已經買齊哂30個超撚
仲有五萬能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞