[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
就算買都拖到差唔多完先
一陣好似今日咁又送下蛋又拎下做任蛋,中到就慳返
打完第二輪蛋
覺得MEG幾OP
一粒彈夠儲好大同秒RICO同RUFF
開場捉死一件之後鬥拆陣容唔輸太多都好易RUSH贏
【荒野討論】無法被削成垃圾的查莉!是什麼讓她這麼特別?
這週末有全球錦標賽15勝挑戰(記得先找隊友再打!),相信大家都會想挑最強的英雄上場,就跟上週末月度決賽的選手們一樣。
4月月決時,遊戲的平衡性版本就已經是目前版本。而其中,最後一位星虹英雄「查莉」,去年剛推出時就非常強勢(甚至去年11月全球總決賽被ban的場次數為100%)。即便推出到現在的半年間,已經削弱12項,仍然位居上次月決最熱門英雄之一!😮
每次削弱似乎對她都沒到非常重擊、變成垃圾之類的。比如前幾天更新削弱她的普攻溜溜球最大射程(9->8.33格),但職業選手Bobby指出,這感覺變相buff了查莉沒射中人時的溜溜球子彈回復速度(因為溜溜球會更早回來)
大家覺得,查莉有什麼特別的點使她一直位居強勢角呢?如果過去12次削弱都沒在你心目中的痛點,那麼你會想怎麼削弱她?也歡迎討論4月月決最常被ban/被選的角色哦!
🖼️圖片來源:
① 查莉調整清單 來自Brawl Stars Wiki
brawlstars.fandom.com/wiki/Charlie
② 4月月決最常被ban的英雄 來自推特 @KennyCasts (他是英文賽事賽評)
twitter.com/KennyCasts/status/1784971218812096829
③ 4月月決最常被選的英雄 來自推特 @KennyCasts
twitter.com/KennyCasts/status/1785277922351157422
新角好鬼廢
定係我唔識用
想問依d 新聞邊到睇
我都覺廢
未至於好廢,但一對比蚊同melody
呢隻英最大問題係點儲第一下大技
用黎counter射手投手都ok
唔知會唔會有咩combo(例如gus或者ruffs
想問下仲有冇公會有位
日日都online 打下蛋
但而家個公會有一半係幽靈人口
請問有位嗎
Facebook Brawl Stars group
好撚有heart 喎個人
開始左打蛋好似冇得走
見到可以退出
但唔知入新會點搞

而家舊會排第一名都搞唔掂

見到個會有人走 但係要完event先走到
唉屌
見到有人冇online好耐會長又唔踢就一早應該走啦
屌,抽唔到變異蛋唔洗打
無啦兩日無打即清 廢事對其他打滿嘅人唔公平依家全部都有打 full了
抽唔到咪做住哥斯拉先

平!
38蚊 5000coin等於自選hypercharge先抵
今期買左火箭佬同沙迪
想要鑽石優惠包多啲
好似你係公會貢獻蛋數過11就走唔到
簡稱衰11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞