[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
就黎升到belle 11
下隻升咩好
心水有 colt, bibi(已抽中威能), 蚊佬, jessie, emz
係咪見gene hypercharge太廢
特登出返quick fire
有hyper gene嘅各位仲唔快啲打rank
bibi(已抽中威能), 蚊佬, jessie, emz
比我就jessie行先
太撚癲
而家升英係唔係慢左好多
以前仲係開箱同有公會幣果陣
好似好多人都係齊英同9lv
定係而家真係得11lv先玩得
依家係課78蚊pass幫你升爆一隻英
唔課pass資源縮勁多
寶物星=廢的=垃圾
我細帳要升爆隻蚊都係課pass
人地用就好撚勁 我用就雷
除左做任務都唔會拎未升11嗰啲
10升11要2800金
等如1升到10

反而能量多到執笠都用唔哂
有幾癲?
屌我一開始升哂隻Shelly
冇問題啦 幾好用啊shelly
9升到11 用嘅錢多過1-9
同埋回鍋嗰班冇gear冇gadget 又係要錢
【荒野新聞】哥吉拉主題季開始、iOS可選更新|破壞突擊隊2千萬預約獎勵!

哥吉拉主題季開始!
🐲 「機械基多拉」滴答是通行券造型
🔥 「怪獸之王」稱號&異色版「暗之機械基多拉 &、光之機械基多拉」滴答造型則在高級通行券上
🏆 排位賽新賽季開始,可以抽到以前舊星光聯賽造型的異色款
🦋 「摩斯拉」異芙則是本季排位賽的造型
🪴 可以在星光之路上解鎖「莉莉」啦
🔶本季排位賽隨機事件:雜草叢生、急速開火、春回大地(英雄死亡的位置,就是重生的位置)!

另外,官方有針對iOS推出可選更新,修復一些bug(可能閃退問題之類的)。可以自由選擇要不要下載更新

📺更新動畫:
youtu.be/2ya8Oww8xWo?si

—————————

此外,Squad Busters的預約+下載數,已經達到第三個里程碑「2千萬」!因此荒野亂鬥內已經有10個隨機寶物之星供領取。還有27天可以達成最終里程碑「3千萬」、贏得最終獎勵「破壞突擊隊雪莉」🤩
怪物彈珠😈😈😈
bibi 有hypercharge 緊係升左先啦
某d 圖勁到傻
維修站
隻哥斯拉點先可以普攻一地火
Otis嘅bug

佢個走馬燈有quickfire
我都見到,但係唔係好明點解會突多左一個
不過都好,gene又勁返
一地精
又維護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞