[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
brawl talk 又話咩新方法會易左拎個免費hypercharge
而家影都無埋
屌那星 啲仆街隊友自己早揀過我
揀完又要同我換 唔換就唔撚郁 cls
我隻角得9lv換閪咩
岩岩試左場一樣 仲要first pick lily
升都未升點撚換
D韓仔真係無乜智商
用surge打足球淨係掛住殺人 唔撚射波
見佢有大傳比佢佢傳番出黎
盃賽?
有機會係做任

邊隻好?Fang ?
中國佬
乜隻game原來會提早公佈埋下個season嘅主題咁好嘅
驚你用晒d 錢
我屌佢老母
去到傳奇 連續2個legendary drop都係出sp比我
連續3季一個rank skin都無
好過出 spray 同 pin
用griff打rank真係好萬用
基本上除左knockout之外個個場都用得
控場又得 dps又得 防守又得 爆牆又得

可以差唔多場場都係最高k/d
無買個啲sp多數都廢到喊
驚人以為就執
講定起碼仲有下個月玩
大家好似都好大怨氣
鬼佬game但係有種日廠營運嘅既視感
真咩 好似好少人用
隻手短
點解佢有控場
so far去到紅一 都無人同我爭
又唔太怕first pick/last pick
counter到角唔係太多?
對thrower可以靠爆場
坦/assassin行埋黎就送死
係怕空地場多射手? 不過空地場就唔係揀griff

而且再上就應該會難玩少少(啲人識揀角 同 迴避)
除左蚊佬 melody jessie 蜘蛛女 其他t0角都好似打得到

點解佢有控場

大技
同埋普攻依加射得咁慢 開一槍就takeover成條線咁濟

隻手短

今季好多場都有草 其實唔太差?
但隻手長少少會好啲
打colt要慢慢迫上去先得
雖然都可能係紫場啲人仲係好廢
用邊個star power
補血sp
平時打ladder仲用埋回血gear
條血長期滿咁濟

但依加rank好似一打得耐就中間會爆啲草出黎
所以依加用速度gear
黎緊諗緊升Leon/Sandy定buzz
見你咁講又想升下griff
其實隻game睇場揀英 真係有啲咩T0 T1角架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞