[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問會唔會有剋制角色既list 參考?
新手銀牌仔,想問下edgar點解唔勁?
我仲升咗佢tim,用咗好多資源
平時用落都算順手
都係儲大技/用gadget之後跳過去殺一至兩隻短血嘅

之前就係唔識應付對面嘅edgar
Can’t beat them so joined them
其實對面有edgar可以點counter?
放心,鑽以下edgar都係勁英
edgar低端局戰神黎
係某部份使用者太低能整臭左edgar個朵
都唔止哥斯拉係咁
【荒野新聞】友誼賽無限輪迴bug已排除、專精狂歡到5月13日
從昨天晚上起,有個bug開始在其他語言的社群流傳。如果「自己1人進入友誼賽、選擇積分爭奪戰模式、關掉所有電腦、開排位賽」,那就會因為不斷平局,而卡在無限場的對戰裡出不來,刪遊戲等方法皆無法排除
稍早Dani表示,已經在後台修復這個bug。若玩家發現自己被卡在友誼賽裡,可以把遊戲關掉,等個幾分鐘後再打開,就可以重新享受自由了
從昨天晚上到今天,其他社群裡真的很多人誤信了「這樣做可以獲得新造型」的謠言而被卡進bug。例如Mameshi從昨天深夜起,就在「死亡輪迴 infinite doom」友誼賽連續打了300多場戰況緊咬的精彩對戰,直到剛剛修復為止。真的是infinite doom😶
另外,專精狂歡活動從昨天傍晚開始,將會一直持續到5月13日(下週一)!利用時間衝專精吧~
終於有專精+
拎左8粒蛋
8粒都係綠色
一個skin都無
edgar, dynamike, mortis
brawlstars 弱智/bad random三寶
終於比我中到黑哥斯拉skin

我課金蛋出 唔係歐洲人
仆街
幾時先改廢ruffs同rico招mutation
龜喺屋企都攞到最高傷害同mvp
一開波見到炸彈跳已經知打少個
Mortis 識用就真係好勁 識用機率0.1%
我比較憎見呢三隻
frank(尿袋)
kit(廢貓)
非heist mode chuck(移動尿袋)
見到跳跳虎就火滾
課咗幾多?
想專精芽芽
但環保魔人呢個名好柒
烤爹You
Kit好勁喎 夾buster屈到傻
我升左4隻Lv9, 你講果3隻齊哂,加多隻Shelly
你漏咗范,小學雞最愛,今年去拜年親戚個仔最中意用艾德加同范
shelly 對新手黎講其實幾好用
不如講下你仲有咩角
等我地幫你睇下升咩角最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞