[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
幫手睇Lv7 果幾隻升唔升好

Lv11 Shelly
Lv 9 Edgar, Dynamike, Mortis
Lv 7 Buzz, Angelo, Bo
升遠程角先 基本上萬用
即係Angelo? 好難用, 又無得連射

打中人扣好多但佢會回血, 等於無打

成日比Edgar 飛過黎屈死 或者D 厚血佬完全打唔贏
Bo啦
都幾萬用
黑人 蓓爾 bo 仙人掌 等等升咗先
angelo高手向角色
幾耐?
Angelo t0 英
但用嚟練基本功好似唔係幾好,但升佢無蝕抵
唔係殺左佢先有用,佢退場已經可以壓入去
課到第二次12粒蛋就出左 好開心

諗緊課唔課到尾 拎埋紅哥斯拉
點解我感受到嘅係相反,頭先我用Angelo 對面狗衝過黎 我射中佢一野唔死,到我死
原來係T0

單人荒野可能太多牆,比Dynamick 隔牆屌打
想問其實有邊啲係t0英?
要齊gadget sp 先係t0 升完記得買左先
但你玩solo 未必感受到角色tier 強度 玩法差太多
Solo 好on9 成班人轉轉轉 垃圾mode
睇完你回覆抽12粒即出黑哥斯拉
唔係呢個list
如果有可以練埋Belle, Jessie同Nita
Belle同Jessie都有bounce,可以打多幾下
Nita就有隻熊仔幫手加補血
其實我覺得有召喚物嘅都可以玩下
因為對面都係新手

玩耐啲嘅玩家如果食左咁高攻 通常會退後回血
新手有理無理衝左先
而且angelo行得快 又有個gadget可以俾你跳去後面
坦對上佢係無解
jessie以前俾人話係新手刻星
依加仲要t0/1
幾適合升左先
今季變t0.5啦
quick fire同super bushy都唔太適合佢
今季啲map唔係咁好用,至少我用少左佢
以前ring of fire同bridge too far主宰力好勁
今季多左近戰場,除左bibi 推薦升邊隻? jacky 定熱狗好?
用落同其他槍手差唔多,想知點分勁唔勁 原因係咩
多左近戰場都唔代表玩近戰
熱狗哥都未點見過人用
jacky部分場玩得但都少見
玩近戰我都係玩fang(雖然呢度成日比人數臭)
如果驚咪升jessie/sandy之類今期rank萬金油

不過近期幾鐘意玩新英刺客
如果講新手嘅話,因為新手中彈率比較高,佢會彈埋俾隊友

好多時就算打到上高盃都唔會好留意到隊友彈過嚟嘅子彈,何況新手。打傷儲大都好快,然後啲新手又會夾硬拆炮塔

至於點解佢係t0/1, 因為佢hypercharge 儲超快

Source: spenlc

睇下就好,因為新手升英唔係睇當季,因為一季淨係一個月
但可以睇圖拎個idea

Angelo Gene Melodie Jessie Charlie 依d 好萬用升左無死
Jessie 應該大家都有,Piper 又係唔會死可以升隻

Sandy 今季勁但唔知會唔會nerf 可以睇定先

然後再打下睇下個mode 無英用再睇住嚟升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞