[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
岩岩果個月區賽冠軍
年尾先世界賽
睇sitetampo live 成日見佢地幾個排rank 勁到傻
揀角真係贏一半 尤其係有事件個啲屈機英
我係Ban啲自己唔識打嘅或者屈機英
我正常事件差唔多場場都係charile melodie2選1
我唔識用又唔想打就直接ban

Counter升咗都唔代表自己玩得好 我都冇特別練過英
通常想玩乜就玩乜 隻隻射手都差唔多

笑死 第一次見呢個黃讚
push
有冇人有時打星光唔知自己做緊咩?
https://liquipedia.net/brawlstars/Brawl_Stars_Championship/2024/Season_3/Asia_Pacific/Monthly_Qualifier

港隊angelic又入月賽,希望今次有轉播睇啦
btw, 估唔到powertech 今個月都有打
唔想玩好心就熄app等電腦打
又唔熄响度原地齋攻擊做乜春
累埋其他人
仲係泡人
腳本刷mastery,即係外掛
係咪冇仇報投訴冇用
輸都有得刷?
啲撚人用poco carl 玩哥斯拉mode
Cls
輸得多會有電腦場
打rank先唔會遇呢d契弟外掛佬
咁冇效率都掛
連續3季上到紫
都係一個skin都無

legendary比新角個sp我有撚用
玩5v5 有兩個隊友得百幾盃都冇underdog
【荒野新聞】機械哥吉拉妮塔&鯊魚寶寶普里莫「不是」絕版造型;哥吉拉霸子「有可能」絕版
有許多朋友好奇一些造型是否會絕版,而Frank有在推特回答網友
Frank表示,機械哥吉拉妮塔會在週一進入亂鬥圖鑑裡,大家可以購買。這款造型是看荒野官方與「東宝株式会社」的合約什麼時候終止,所以確實有一天會下架,但可能是好幾年後,最起碼一年。此外,如果有任何造型變成永久絕版(無法再購買),官方會事先說
同時那位推特網友也詢問到之前愚人節時「鯊魚寶寶」普里莫造型的下落。那時候官方沒有說這造型會絕版,而今天Frank的回覆也的確如此。Frank說:「只因為有東西沒出現在亂鬥圖鑑上,並不代表他就是永久絕版,最常見的例子就是節慶造型。換句話說,鯊魚寶寶普里莫會偶而以特惠形式再度出現。」 所以這造型也不是絕版哦!
不過另一方面,「哥吉拉霸子與異色款」可能在這次活動後就無法再獲得了。4月29日荒野官方推特文章提到:「The Godzilla Buzz skins(複數) won't be available outside the event, so make sure to get them NOW!」 這是派克之前看官方文章時發現的,而不是Frank今天的網友提問回答,給大家參考
打寶石場用炸彈佬,屌你老婆
仆街又絕版
依家得1250普通版
除左課金都冇乜可能拎到其他顏色
神拉佬勁在邊?
之前上網睇有人笑佢威能拉3隻埋自己身比人1人1槍打死
早知唔浪費寶石抽變異
換哥師拉熊好過
5v5好似無underdog
啲普攻避唔到咁濟 成場比佢妹下妹下壓住好撚煩的
其實佢出咁多變異
到最後對面一有rico同ruff就基本上唔駛玩

咁出黎有乜用
仲要勁on9會扣盃數
我抽左一大堆番黎基本上同無得玩無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞