[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

472 回覆
2 Like 1 Dislike
其實懷疑佢地係得一/兩隻11lv角色
佢用開啲常用角比人揀左就亂9咁黎
用隻9lv 冇技角

但佢地連技術都冇真係食撚屎
師兄你越燈越多人玩喎
你太睇得起呢隻game,虛火嚟
有時睇出場用邊隻幾多lv就知道贏定輸好心佢地俾人ban角冇角色用就一早走場啦
新手想問 係咪集中資源升爆一隻先?
鐘意玩坦,而家升緊隻開大跳去壓人嗰隻
走場影響嗰個聲譽有冇問題其實
選角時走場會扣分,下場正常玩返就會升返分
5v5個lockout好玩 但好弱智
死4個對友個陣 你會變lv4成幾萬血

4打1會因為個等級差距俾人反殺番
咁殺對面黎做乜
隻game matching機制係 角色個人杯數->總杯數
角色太低杯/連輸就會match ai
玩玩下你就會發現隻game唔係咁簡單

上一位巴打講
但唔太完全

依加係兩個都睇
你總杯數高, 玩隻低盃角嘅話
你只會對番總杯數高嘅隊友/敵人

如果依加你總杯數高, 玩咩角都係高手場黎
(我想輕鬆玩啊屌你 場場對面全部都50k盃/傳奇 up)
有啲傻閪會專燈開頭唔撚出嚟 等隊友死哂諗住一打四之後比人SM死
係,佢加強幅度好唔合理
所以要殺左啲勁英先
最後留隻廢英比對面就贏

不過呢個mode仲有一個勁唔合理之處
就係你一開波送頭係唔太影響個結果
反正死完隊友有buff
搞到人人都送頭
exac7ly
岩岩一開始玩 我有場殺左四個, 諗住對面剩番一個 輕鬆搞掂
比佢一槍一件反殺番

同埋lv3同lv4個差距勁撚大
2v1仲衰過1v1

而且今次個場中間有灘水
次次都係睇彩數 睇你個隊係咪死剩隻坦
其實3v1同2v1嘅優勢係可以多1/2條友可以阻對面回血咁解
總血量同攻擊打和,但係彈藥贏左
岩岩用bibi 自己友死哂 對面成班衝埋黎
比我一棍扑撚死哂
我又缺金幣又缺其他資源
角色得41隻
不過係唔知呢兩隻好唔好用
驚買咗返嚟用既場合唔多就浪費
咁你可以課金換取上位速度
睇你想玩邊隻英
Sally就死鬥 草圖 先用得多
Max就萬能好多 咩mode都用到 但對手速同技術要求高好多

都係算了 兩隻試用落都唔係特別順手咁
用慣一係一炮一炮狙擊手 一係近身
唔係好識用啲連射幾粒子彈嘅角色
【荒野系統維護】4/25 16:25 修bug+RANK加成量調整
* 修復莉莉造成的閃退問題
* 修復「哥吉拉城市大暴走」模式的地圖異常問題
* 修正凱特其中1個武裝配件的說明
* 修復個人資料無法儲存的問題
* 修復「P古拉伯爵」造型的攻擊子彈模組問題
* 修復友誼賽「亂鬥擂台」模式裡,可以使用變異技能的問題
* 修復排位賽「RANK加成」提前一個RANK就不再加成的問題
*「RANK加成」加成量調整。在這次更新時,官方讓加成量會依據上賽季達到的段位而定。上賽季段位越高,加成越多。今日系統維護調整加成量為:黃銅(無加成)、白銀 (10%)、黃金(20%)、鑽石(30%)、神話(50%)、傳奇(75%)、大師(100%)
而部分Android設備上閃退的bug,以及一些其他bug,則預計在下週修復!
原來supercell黎緊有新game
coc同brawlstar嘅角色crossover
玩得啦
[I/A] Supercell新驚:Squad Busters已推出
https://lih.kg/3682803
好cute 呀
屌!今日朝早同夜晚啲人又係on9唔撚識玩!!!又跌到落谷底啦仆街
Lawrie個ai勁過其他pet好多
識走位ge
出左新威能後有新tier list味?
賣點黎
佢一出個陣仲撚癲
之後大刀nerf到依加咁
勁憎呢隻野 有佢即係3v4
好多韓仔一定係范+Edgar 11lv 跟住就冇11lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞