[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我覺得幾靚
我得黑 黃
人數比想像中多,保障番其他人,我只能夠俾左位有加入dc既朋友先

如果入左不幸被踢上黎dc 4會仲有少量位置可能
成日打完個畫面會停左係度去唔到睇數據同play again 個畫面
除左kill apps有咩解決方法
4會 超級豬豬 最後招少量人手

https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=2CL992RJR&token=wcxm3dgx

入左既朋友最好join dc,唔係見冇上線除時會俾人取代位置
大家十字掣會用lock 定free
用lock 其實係咪練慣左扭人會易d
【荒野月度決賽】2024/5月觀賽資訊&亞太區資訊
五月的月度決賽週末就在明後兩天! https://event.brawlstars.com/zh-tc 的最終觀賽獎勵是變異獎盃表情。把比賽時間記下來、比賽開始前去做預測、比賽時觀賽互動,拿獎勵!🥚
今年的「荒野亂鬥全球錦標賽」只規劃五次的「15勝->資格賽->月決賽」賽事。5月已經是第三次了,可說是來到比賽的中點。偏偏亞太賽區仍然是不分軒輊、各種出其不意的狀況發生!上個月奪冠的NAVI隊(Achapi、SIzuku、Levi),本月並未晉級月度決賽;而且這次還有3支之前未進過決賽的隊伍加入:Team S2、Why We Lose、Master Entertainer
這個月的亞太賽區冠軍又會由誰拿下呢?記得明天週六14:00收看精彩刺激的賽事哦!🙌
angelic
撐港隊
今個月Navi同RNT 都入唔到8強,港隊再攞多d分真係有機直入world final
打solo ladder仲難過打rank
想問下公會點㩒踢人
啲人唔打豬豬想踢
入你要踢嘅人profile,有個齒輪
如果佢有職位要降職先踢到
新skin係咪一定要用gems冇得用blings買
見你個名我只可以答你十字制我用sp多,平時唔扭人 多數扭技居多
香港好似live緊
仲有冇戰隊未full?
想問下如果今季紅3跌左去紅1
咁下季加分buff會到紅1定紅3
紅3
咁下季再衝大師,如果一跌rank就再等下一季
無限嘅下一季總有一季上到大師
拋西瓜
上水打豬未呀
睇返重播好多對戰都紅wifi最後咩都冇得睇,再係咁搞真係越黎越少人睇esport

不過好似呢度都冇人睇月賽
完左豬豬清左五個位
不限盃 打齊唔好失蹤就OK
https://link.brawlstars.com/invite/band/en?tag=2CRL8QLPJ&token=yejxxh8m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞