[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真心咩
我覺得呢隻野已經算平衡
對比起岩岩出既中國人同埋賴瑞

今天第四個ac先上埋紅
都係對面唔ban就用,起碼有一半場都用到
發覺佢無得連射 好難用

通常我都係用可以儲夠三下連按果啲
呢隻點用到咁勁
問題係我都係autoaim
冇技術都教你唔到
Autoaim都難中人
蚊佬勁到仆街
我自己唔識玩佢 counter嘅cordelius mico又唔勁
下下唔係ban佢就係ban melodie
原來完左今季
仲諗住今晚爬下分
cordelius入暗影世界都會比蚊反殺
反而有幾場有人用belle帶鎖回彈sp去特登counter蚊
【荒野新聞】莉莉明天正式推出!記得拿SC Store免費10寶石!

「她曾是一個人類女孩,在追逐螢火蟲時,誤入了魔法森林並被魔花抓住,最終變成現在這個樣子。現在的她既是人,也是植物,也是螢火蟲!」 ——— Brawl Talk片段

5月新神話英雄「莉莉」將在明天15:00正式推出了!大家期待解鎖她嗎👀

另外,前兩天已經有不少交流群內朋友分享「Supercell Store換新裝」的資訊。在這邊派克也再提醒大家,無論你是否曾在SC Store上買東西,都記得要去拿網站給的「免費10寶石+寶物之星」哦!💎

Supercell Store是可以買《荒野亂鬥》通行券、寶石 &其他SC遊戲資源的直購網站。這次換新裝後,除了有時會出現特惠外,也新增「商店獎勵積分」系統!(但拔了買寶石的額外10%增量就是了⋯⋯)

「商店獎勵積分系統」讓你每次在網站買東西時,都可以累積積分、拿額外免費獎勵。每一主題季積分會重置

不過官方也提供幾個任務,讓所有玩家(不管你是否在SC Store上買過東西)都能累積少量商店積分。這也就是這次「免費10寶石+寶物之星」的由來哦!

去領取吧~
store.supercell.com/zh-tw/game/brawlstars
開配件再變哥斯拉會射精
勁在one shot 4400,又遠,儲氣唔減移速
變異面前恐龍係垃圾
係 每日兩粒 你打唔打都係會reset
每日幾點會reset?
香港時間4PM
其實我打黎打去每日都係得兩粒 點解D人可以一日有6粒
打錯 5PM先岩
課金蛋嚟?
唔該
幫我打埋得唔得
想要多兩個傳說箱
活動開始第一日有個蛋盒 好似有四粒蛋兩粒星
加埋每日打兩粒 一共6粒

四日reset 一次蛋盒 又可以拎多四粒蛋兩粒星

好似係
嗰度都計埋入去㗎原來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞