[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
最高打到紅色牌2 卡住上唔到有無巴打帶上大師想死
哥斯拉活動完結,超級豬豬回歸

矛盾3會召活躍人士打豬 - 而家有2-3個空位
https://link.brawlstars.com/invite/band/cnt?tag=2LVYPQV8G&token=zbb2zw8b
無視戰力盃數
每個月自己打哂15場豬就入得
每期豬最後2日唔見人就踢

https://discord.gg/TTN46G3
有興趣可加入dc 傾
想問下仲有冇公會收隊員
配件影響大過其他
資源唔夠真係建議唔好買hypecharge
留返買配件/能力之星好過
新個啲hc用都未用過
升完角都無錢買hc
有乜理由hc貴過lv10,11個升級費用
但係rank一見到有人用冇hc嘅hc英就燥
冇hc不如用angelo melodie byron呢啲數值英算啦
好多hc英就係因為有hc先勁
依家寶石最大用途係咪開hypercharge?
Skin 我會買skin
Hc 比5000game錢買算 或者博星星開
留黎等下輪哥斯拉
感覺用5000金幣買最唔抵,79石都換唔到5000幣
https://youtu.be/OHyrFAiQ_TY?si=aFkNSkD6ETkpLwcu
近排得閒返又整咗少少片 有興趣可以睇吓
升一隻英消耗得最係錢 反而最唔想用錢買
因為有啲skin真係出左買唔返
所以我會傾向買skin先
當然如果冇skin想買 換hc 係一個唔錯既選擇

有時等下hc special offer都買得過

我玩左咁耐 得兩隻角色係買hc
其他都係-6抽返黎 但我完全唔會用既角色
我寶石只買skin
反正錢永遠唔會夠 平時草下就算
差少少錢我會玩啲唔係好用既角色上銅一
有啲有750/1000
有咩角值得投資
差3隻角先可以打鑽場
好少會買英
Piper Jessie Angelo Spike Mandy
手長角會易上手啲 但你要射得準
後面果三隻都無
遠距同thrower都幾好玩
依家有咩英可以揀 同埋自己有冇啲拿手英
買完都冇錢升
除非你課
本身想買1隻黎慢慢升
但睇落top tier 個d 都有好多隻
冇錢又冇能量 玩咗幾日
乜鳩都升唔到
講真新入起碼送12隻9lv
8800分然後一炮跌番去8200次次一就打上去就妖魔隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞