[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
應該有
我英國價貴過香港
GST
好似除左showdown 個個mode 都draw 到
【荒野新聞】SC Store上的閃光幣、能量點、金幣特惠!
如同前幾天跟大家分享過的,Supercell Store網站改版後,偶而會有寶石以外的特惠活動
其中這禮拜推出了「11500閃光幣、價格3.99美元(約台幣$132)」特惠。這比平常在遊戲內偶而出現的「10000閃光幣/台幣$170」或「5000閃光幣/台幣$70」都還超值
左邊的「4000金幣+2750能量點數、價格9.99美元(約台幣$330)」特惠,也是比遊戲內賣的升級特惠「3800金幣+2200能量點數/189寶石(約台幣$334)」還優惠
如果你有PayPal帳戶/簽帳金融卡/信用卡,並且有閃光幣、能量點數、金幣的需求,可以考慮購買哦~
https://store.supercell.com/zh-tw/game/brawlstars
新嗰個哥斯拉場tick勁到仆街
之前睇美金係平過歐洲區,所以港區is ok

同埋唔同平台買都有分別
港版app store入錢有9折,唔知完咗未
Razor gold 都好似有回贈
新英係全game最好玩嘅英
要啲敵人揾你喺邊
不過衰在係只限last pick
一刀一隻piper
今季有加成好快 輸咗幾場就碌咗上去
高手不過佢依家大師加分多左倍
係咪贏加嘅分>輸扣嘅分
咁如果50%勝率靠堆場次都上到?
輸一場好似先70到
贏一場加成180, 200好似都試過
咁最大問題係點上第一次大師
上完一次大師就應該可以永續
同埋下面啲人都升得快咗
打到紅3都仲有啲廢既 食住個堆上去
小弟紅2緊,但係都撞到勁多大師
點解啲人今季升到大師都仲打緊
比條生路行吓好冇
最後果下

前幾日開季打我係咪遇到真世界冠軍
係紅2-紅3 係咁徘徊
已經唔係成日係隊友問題
整體打既人都勁左發現自己實力中規中矩
係成場game入面做唔到太大影響力 點算
十萬盃應該係真啦,但levi 未做過世界冠軍,甚至連world final 都未打過
我睇到navi好似係世界冠軍以為佢都係今年先開始睇比賽
我自己覺得最簡單係幫手射幾下其他線
有時打唔贏自己線好正常 係唔死嘅前提下射其他線幾下
令到隊友條線贏咗就得 大家都差唔多實力combo差唔多
有啲一壓到過去 對面就好難come back

利申 個人技術垃圾 唔係個啲carry全場嘅人
機械哥斯拉好靚
199skin嚟講算靚,但唔識用nita
啲人話nita t0完全feel唔到
t0係非ban即選
見都未見過有人ban/pick nita
賈姬 值唔值得升 岩岩抽到佢個極限威能
其實好難
個人反應太慢幫唔到手,好多時淨係keep 到唔死但贏唔到
試緊從選角著手,升下d counter 角會唔會有幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞