[I/A] Brawl Stars 荒野亂鬥 (31) Godzilla 哥斯拉活動

591 回覆
2 Like 1 Dislike
【荒野新聞】免費表情!
【討論】Brawl Talk觀後感!
免費表情:
https://link.brawlstars.com/?action=voucher......
這次Brawl Talk創下歷次BT首播同時觀看人數最高紀錄,107萬!!!
荒野亂鬥與哥吉拉聯名,4月29日~5月20日期間
* 部份地圖上有隨機事件,讓一些英雄可以使用特殊「變異」技能
* 變異蛋,跟寶物之星差不多,提供資源、造型、以及期間限定的特殊「變異」技能
* 超級豬豬也變成變異蛋活動,戰隊內大家一起合作拿豐富獎勵,包括寶石!
* 新遊戲模式「哥吉拉城市大暴走」
* 還有其他特別活動✨
除此之外,也有新神話英雄「莉莉」、新傳奇英雄「德拉古」、以及更多豐富內容!大家期待這次更新嗎👀
然後別忘了,
If you’re not in a club, join a club!
📺最棒的更新內容整理,就是Brawl Talk本身
youtu.be/oUW1RPbbqJE
📺創作者解說影片
建盛:youtu.be/6c98PkyOx-0
嘿兄弟:youtu.be/VJQOGWaPkvA
【荒野新聞】莉莉搶先玩開始!

莉莉的超值特惠包(搶先玩)已經在稍早登場囉!康迪留斯有伴了🥳

📺莉莉推出影片
https://www.facebook.com/brawlstars/videos/939438424511597
快撚啲執笠啦,屌你
Lm
新Post LM
順便擺埋過黎
#2CRL8QLPJ
https://link.brawlstars.com/invite/band/en?tag=2CRL8QLPJ&token=43sdm4m6
新公會招人 希望活動前可以招滿
限1000盃Only 入黎過渡養生玩都無問題
笑what
push
兩個月唔夠就開新post,越黎越多人玩
入定打哥斯拉啦大家
冇會嘅記得入
謝謝大家幫推好有愛
maintenance
今日啲排位乜撚野事
唔係掛機就亂玩特登衝去死
鑽2又打返落去啦仆街!!!!!
又maintenance
又維護
啤酒花點睇
又維what
花:快撚啲執
今朝打左幾場 就黎上二 又落返去一
連撞幾次韓仔 用9lv 冇技既角色
我都係呀!好想屌鳩佢!唔好話9lv冇技!11lv都冇技!!屌佢!冇錢咪學人打排啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞