[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
佢最近2幅相都樽領,係咪要學謝賢咁遮頸紋,唔顯老態
有人估佢打針除頸紋,可能未消腫
今日冇精華睇喇已經?
參考返愛的迫降第15集既話 可能成集都得係中段探監果幾分鐘男女主有見面
唔係嘛?我唔想成集見到水泥佬呀
未必連自己屋企人都認到
因為佢做埋監護人
隨時講到佢屋企人都係想害佢
我諗套野搞咁多狗血野都係想表達佢兩個無論點都分唔開 點都會記得大家 呢個就係命中注定
首先點解一開始係德國做到監護人,解釋唔到,預告係機場見到家人了,但抗拒,應該男2係德國落重藥抹黑身邊所有人,希望星期六一開波就返韓國,唔好有德國兩人親密片段出現
水泥佬有備而來架啦
整一大堆徦材料

搞到女主乜都信哂佢
所以話咁既編排幾失敗
根本出唔出男二扮賢佑劇情 就對賢佑同海仁關係冇影響 反正都失左憶
15集一開波整單,同水泥佬kiss加床戲就好笑了
全世界刀片
睇預告好似話爸其實派左兩個人去德國跟住兩主角,應該劇情就爸show 相比女主睇,證明做手術前一直係男主陪女主,咁男2個大話就破左
做到咁極端反而想睇,想睇觀眾既壓力同聲音會有幾大
的確,劇情點都要有反差感先得
等人永遠唔會忘記

你地成日話二個好sweet ,就整單勁既
咁搞法睇之無味 棄劇可惜衰過番號片..
邊忽顯老
之前佢唔知做乜有黑眼圈又有眼袋好似好耐冇訓咁,依家冇咗又瘦咗,隻眼會發光咁,睇落仲後生過以前
來自星星的你都係咁滯,係尾10分鐘先係男女主一齊

腎仔邊度顯老
仲係覺得佢好cute
開始有啲驚係sad ending
係咁就好啦
我唔知點解覺得男二會好快收皮
可能因為佢從來都無成功過
出走日記宣傳嗰期個妝係最嚇人
暫時睇左14集都係第十集ending兩個對望最深刻加埋個OTS
第二深刻就係目送海仁做手術再solo 喊再加個OTS
近呢幾集劇情真係無聊左好多
同頭幾集差好遠
如果係 就同啲男主女主poster 好大出入違反商品說明條例。
咩都唔記得
應該google都唔記得點串了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞