[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
男二真係好撚黑人憎
想睇
對錶都無咁準 時間岩岩好
臨俾人拉走就推出黎
其實係咪唔會再解釋
流產引致既問題佢地而家好似已經sort of解決左
由關係去到冰點大家都以為大家唔著緊 > 去到段關係破左冰 會同大家講一直係心入面既說話
唔知仲會唔會帶返去流產既時候

不過預告話海仁會睇到賢佑間房個粒星星
唔知會係照出返見醫生講預產期既flashback
定會再補拍多少少有BB個時既畫面
我覺得應該都唔會講
流產純粹帶出佢地關係破裂個下
最奇怪係賢佑救海仁個下 到底會唔會出

Sweet到犯哂規
勁自然 簡直天生一對咁款
都係忍唔住睇咗第十四集
未睇完已經想寄刀片
睇埋最尾10分鐘你應該更加想寄
救海仁呢下應該要出?
除左可以再highlight佢地命中注定咁有緣之外
都要踢爆返水泥佬一直作緊故仔
無理由咁樣比佢claim左個credit
朴大媽其實係咪寫寫下都唔知自己寫左D咩痴線劇本出黎
到時大結局兩集會唔會都圓唔到咁多野
第10集個尾同埋後記,襯埋個BGM起

真係睇到打冷震,好觸動
睇cap圖都諗得起個幕嘅情景 真係好戲到仆街
頭3張相真係 完全感受到個情緒
老婆終於肯做手術 叫做有得抖一啖氣但即刻爆喊
佢做完手術就會唔記得咗自己
做乜要咁虐
屌你班仆街可唔可以停止ntr預測
我呢啲純愛撚睇到胃痛
智媛靚到連佢對手都好好睇
成日忍唔住望佢對手

覺得金仔隻手都好靚,戴戒指好好睇
開番來自星星的你黎睇,男2哥哥都係好似呢水泥佬咁恐怖。

然後發現,千頌伊個朋友福子改咗名叫洪海仁
佢哋淨係隻手都勁好J
呢兩條友唔結婚真係好難收場
https://www.threads.net/@ilovesheinsomuch/post/C6DzWc6r975/
你報料比Dispatch嘅下年一月一號有機會推到佢哋上封面
大結局官宣結婚應該會創造有史以來最高收視
我覺得佢兩個有啲似曖昧緊 但唔知係比戲入面感情影響抽離唔到定點
直頭沖上50%收視
No...
係影咗相留嚟韓國正苦出醜聞時爆出嚟,轟動亞洲,醜聞無人理
呢個未必 但係我諗如果爛尾但係朴智恩又推到佢兩個一齊嘅可以唔使比人喪鬧嘅
戲入面嘅金秀賢一定有愛上金智媛
呢啲動作咁鬼自然
仲等1月1
緊係428
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞