[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
下,佢演技應該係同年齡層最好個個wo
有樣但唔駛靠樣做花瓶角色
如果咁講好多韓劇啲男女主都係執死雞爆紅
好似繼承者們原本係鄭容和做金嘆,最後爆紅果個係lmh

Btw洪海仁尼個角色只有智媛bb先做得好
智媛bb演技好好喎
其實我自己咁睇...IU我唔夠膽講佢做洪海仁會做成點
但係我始終覺得金秀賢同IU一齊俾我係一種兄妹感覺
再叉遠啲講 如果唔係金智媛做呢個角色 我反而想睇下金高銀做會點...
重點iU冇社長嗰種氣場霸氣..
張滿月2.0
兩位女神唔同野.. 如果iU 接左套劇宜家玩NTR就真係暴動。
可能IU啲fans見套戲咁收得覺得唔抵掛
如果本身IU都唔諗住接,仲有咩可以討論價值
同埋無論係中文討論區定英文討論區,讚智媛match個角色都係多數,IU做就會變張滿月2.0
紅咗咪多人妒忌多人鬧囉,好事
鬧佢嗰啲都係iu/金秀賢腦殘fans,冇影響啦
依家已經出咗位,以後長做長有
啱丫.. 可以鬧劇本安排, 但係點都要尊重套劇演員嘅表現。
原來個老母係金智媛呢排雙開兩套劇都唔知
我覺得呢啲先係愛情喜劇 反觀呢套 啲配角係負責喜劇 男女主負責哭 雖然演得好 但係希望可以好返啲笑位
b站有人剪咗段片
睇花絮就好似睇緊海仁同賢𧙗啲回憶咁
https://youtube.com/shorts/Rh6-truYoD4?si=x7jRTbo-rmACN-yE
我都好鄧佢唔抵呀
不過最嬲都係佢俾金秀賢啲大陸fans鬧
腎仔ig好歡樂有人笑佢孔雀開屏
嗰班大媽就算啦,腎仔寧願搵五姑娘都唔會接近佢哋啦,把口又臭心地又差
佢地真係勁誇張
從未見過對同劇演員咁衰嘅fans
拍戲係teamwork
咁樣對佢偶像同成件事有咩幫助呢
同埋有無諗過俾我呢啲路人見到
係會影響埋對演員嘅觀感
海仁話點解我以前同啲咁嘅人一齊
海仁Google啦屌
究竟識唔識Google㗎屌
剩係睇咁短個心都已經拿住拿住…
空耳聽好似係講: 一個人要幾差先會背叛(? 跟蹤前妻 最後仲要殺人先至會困係呢啲地方 究竟以前嘅洪海仁水準有幾低

如果係咁既講既話即係佢返到韓國真係聽曬男二講 冇接觸到屋企人
因為賢𧙗無飲醉、無著西裝又無喊咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞