[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
唉屌 今日先星期二 好惡搞
原來拍完honeymoon
下場就拍教堂喊戲
CLS
甜嘅scene多數幕後花絮都冇得睇 第13集有咁多拍拖 同居生活場面全部都冇出幕後

應該點都有拍啲啩,希望遲啲真係 blu-ray 或特輯有得睇番
文字解釋:因為正在拍攝所以擁著看劇本

正在拍攝就唔會拎部ipad出嚟
聽日會有同居生活花絮啊
心很累
呢頭咁開心,轉頭好快要崩潰,啲情緒點黎
喊戲隔離勁多人
一唔集中抽離少少角色就勁出戲
Btw最後一張睇到現實同鏡頭下個分別

我諗佢意思係camera同人已經對好晒位
廢事起身睇完瞓低又要再調整過
但我唔理
同意 呢首OST完全代表到頭10集賢祐同海仁之間嘅感情

좋아해요, 아니 사랑해요
I like you, no, I love you

聽一次喊一次
炎上
好大機會係超級爛尾個坑挖得太大
喊戲真係好難拍 要顧住面部表情/眼神 又要喊住有感情咁講得清楚啲對白 加埋要接對手戲 是但甩一樣就要再夾過啲情緒
最後HE既話相信大部份人都無興趣理你挖完窿之後收唔收得番靚佢
係youtube見果D kdrama fan估係係水族館果陣有番哂所有記憶
咁就快,仲要搶番家族企業
我好簡單
唔死同有返記憶就收貨

暫時睇我又覺得樂觀
https://twitter.com/loverdramas/status/1775374479516197080?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
賢仔好專業 呢條片又係好多人讚 做緊戲熄咗燈仲keep到情緒
加多樣 冇ntr
NTR咁癲又唔會變左恐怖片
https://www.instagram.com/reel/C6CCAPfy4mz/
雖然可信度極低 但睇到都開心一下
覺得金秀賢咬字好勁,佢好爆嘅時候,講對白速度好快,但都係清楚架。
8年咁耐
我現場睇到既話 應該會喊埋一份
NTR嘅話肯定有人寄刀片
真係搞多次殺青宴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞