[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

《淚之女王》(韓語:눈물의 여왕,英語:Queen of Tears),為韓國tvN於2024年3月9日播出的土日電視劇,由《來自星星的你》、《藍色海洋的傳說》、《愛的迫降》的編劇朴智恩執筆,及由《需要浪漫3》、《不可殺:永生之靈》的張榮佑(韓語:장영우)導演和《黑道律師文森佐》、《小女子》的金熙元導演共同執導。
LM
留定名先
樓主做野快
Lm
Lm
仆街 琴晚教堂外智媛bb啲喊戲到宜家都念念不忘
做唔到野
老實講 比水泥佬夾硬同到智媛一齊都冇用
佢都解決唔到自己最深層問題 屌完女都會空虛 而唔係幸福感
建議同佢老母一齊
Lm
lm
還掂都咁狗血,不如真係講埋NTR。
想睇下腎仔點演繹帽咗嘅喊戲

朴狗: 腎仔你掂得掂,影帝sure win
如果智媛真係俾水泥佬屌咗 我即刻寄刀片
正常來講愛情劇係易拍,但呢套係另類好難拍得好,但男女主角甚至配角都好勁
男2仲搞錯一樣,
即使佢髮型、打扮抄賢𧙗,但始終,令海仁心動嘅除左賢𧙗嘅可愛,仲有佢好靚仔嘅五官,呢樣佢扮唔到架 。佢無賢𧙗嘅可愛,又無賢𧙗嘅靚仔,算數啦。唔係timing 問題啊,係人格、樣貌嘅問題啊

bTW,男2真人訪問講過第15,16集對佢角色係好重要,唔會真係狗血到同海仁生仔結婚下~
失憶後希望唔好好似我睇過一套韓劇咁,女主有病個腦每日會reset一次唔記得結咗婚,男主就每日再求一次婚
幾百萬人PTSD
如果水泥佬含家富貴 加埋坐監
就真係重要
証明朴智恩成功
推得勁快
男二見到女主仲會俾佢探監男主
錯漏百出
笑死
Lm 訓完起身都係越諗越嬲
覺得連獎勵休假都冇 難得比佢地聚下
直頭唔應該比佢返韓國喇應該比個假名洪海仁
返韓國咪開始穿煲囉,直頭naver google都唔撚準用
唔比見老竇老母,捉哂佢地入去坐
直到男二同佢結婚生埋先比佢地出番黎
韓星網都出post屌到仆街
咁樣寫不如NTR好過
按個狗血劇情走勢,分分鐘係ending咁滯,海仁記憶恢復,賢𧙗真係要坐監,海仁去探佢。

LM
貼返今個星期精神食糧
扔晒野就係唔想俾佢諗番男主
又俾佢見男主又番韓國見屋企人
膠到無倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞