[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
呢套劇最成功真係選角 咁好收視點都比多啲獎勵比演員啦喊得咁肉緊 tvn你真係唔好咁狗 海外旅行點都要有啦 諗返起智媛三流個次獎勵休假同朴敘俊崔宇植合照
就咁睇劇都已經襯
加埋花絮真係不得了
賢哥要主動啲套劇兩個愛得咁慘現實唔會係咁
最好就星期五爆出黎話官宣拍拖
屌那星咁話之套劇bad唔bad ending
發佈會後訪問智媛話腎仔體力好,大家講完一輪腎仔細細聲問智媛係咪佢寫,智媛即尷尬掩面之後唔知講乜腎仔又係細細聲同佢講嘢,真係好怪,做宣傳好似情侶傾偈咁
現實會全世界祝福佢地
行山好易撞到人
D社可能要去晒首爾嘅乜山物山捕佢哋
不過元斌結婚佢哋千辛萬苦都影到
應該無問題嘅
賢哥IG一張教堂相 啲留言又黎料
個個留言祈禱兩人現實起埋一齊
睇得好過癮
睇返鳳仙花個段都好sweet

諗起方實個肥妹之前係個綜藝扮金高銀勁似
好多菲律賓定印尼留言睇唔明
但見到有英文留言叫佢娶智媛
唔知當事人咩感覺
佢地應該知全世界都ship緊真人
智媛都話有追緊劇 腎仔個bubble 都勁多人pm佢
真係好癲,我都未見過有明星被人催結婚催在一起催到咁緊要,全球劇迷推波助瀾咁
應該智媛都有睇賢哥IG掛
真係想知佢地咩感覺
從來都未試過追劇會追埋花絮同IG同花邊新聞

話知最後男二點
BE都唔sad
係咪未經歷過愛的迫降?當年孫仙本人直頭like埋啲cp圖
https://youtu.be/80te17OGG9U?si=YTi_K5GQ_W87iyNq

好靚女俾人讚就怕羞 好可愛
點解金智媛喺個啲韓國最美女明星女演員排名榜冇份?
好似得一個有排名
以佢呢套個樣起碼top 5內
大鑊....不斷翻睇教堂 車禍同送完海仁入手術室場呢三場戲
今日先星期一好惡搞....
https://www.instagram.com/reel/C6EFaKAJasK/?igsh=c2U1d3FpcmZvaXc2
最後明明有另一個人扶緊智媛
腎仔都係要加隻手埋去
劇情太沉重
ff下都好
認真問

真係失憶既人,係咪應該完全唔識講野,同初生嬰兒一樣?
直情top1
前一刻呃完眼淚下一秒又剪段迷倒在場所有鬼妹,個節奏好奇怪

同埋都最後直路,近幾集硬係要硬插姑姐條感情線入去,剪到前後甩甩cutcut咁
唔同,失憶未必包括語言表達能力

佢今次講明係影響海馬體,係掌管記憶
說話應該係左定右腦控制
記憶係海馬體?
應該唔關事
利申9up
鬧編劇鬧上癮😂, 人地失左憶神志都未清醒要點樣一醒返就識google😂
就算識,邊有人會google 自己個名,佢都唔知自己係名人😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞