[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
演員都係人黎嘅
拍緊戲期間唔多唔少都有真感情
所以理智上係知道花絮呢啲唔代表啲咩
但佢地真係好襯
https://twitter.com/imagine__Drama/status/1782567917810557051
順手閂完道門都keep到情緒接住喊
睇黎下集海仁會坐架372號巴士...
玩到NTR 真係好創意 爭個番號就齊晒。
提前10分鐘定廣告多咗10分鐘炸
又唔係片長多10分鐘 10分鐘都少啊
腎仔真係好勁
秘密花園喺當年嘅話題性同轟動性可以話係前所未有
啲媒體直頭話玄彬喺梳化喊住寫信嗰幕起碼有半個韓國嘅師奶都同佢一齊喊緊
不過係幾好睇嘅
李棟旭同劉仁娜條線喊到我仆街
金秀賢係咪接左新劇下半年會開拍?難得咁密
佢拍完黑暗榮耀連本名都無埋 笑死
水泥佬 洗唔到底今舖
仲要都係想Ntr人妻
個結局會唔會係海仁唔知係邊度記得返賢佑 雙方對視一陣 然後畫面一轉去到6年後 兩個結婚十週年 拖住兩個仔女去德國旅行 tvb式結局

前提係要he
又翻睇緊13同14集 雙金演技好到令我覺得呢個世界真係有白賢佑同洪海仁
可能真係俾水泥佬搞掂左,同女主結婚生仔
水泥佬為左討好佢屋企人,連自己老母都整走埋,將啲錢公司俾返佢地,用嚟做條件
一入房就除褲
D演員係咁

有戲上就日日做廿個鐘

無通告就三流之路
拍一套紅到,下一套集集都幾百萬港紙起跳
夠咬幾年
仲有廣告 代言
花絮全租房剪影個幕對望甜到漏
佢兩個都忍唔住笑
其實手術前一晚,佢哋攬住瞓嗰度係幾好笑。
海仁要賢祐講下有咩不滿,佢呆左幾秒,仲話自己唔會再上當,之前瀨左嘢,好好笑。

同埋,海仁真係好笑,一昧喺咁駁嘴,都唔聽人講嘢嘅~唔慘架怪得之賢𧙗嬲左。
睇左咁多花絮,覺得腎仔拍戲係一眼關七,上次燈、今次門、仲有教堂前戲份,佢好快手咁整理海仁頭髮。

https://x.com/__ekleona/status/1782625436373237815?s=46&t=14Bcp17ONdiu4Y6IrxVeRQ

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞