[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

笑死
我就係等劇中間開咗呢套
睇咗頭三集
再睇第14集又係俾人拉真係吹脹
因為男二要溝海仁咪exclude佢喺限制出境名單純9up
應該係等海仁同賢佑出咗境先搞佢啲屋企人
成套野個劇情都係垃圾
完全無邏輯可言, 就係要切到16集,
就算真係女主角失億,無問題, 你第8集好失億啦
之後起碼俾返5 6集去追返女主角, 等男2去做得更奸
要寫又寫得唔好, 只係每集係到"阿, 我就死啦" "去做手術啦" "阿唔知做乜9喊2野" "下一秒又去返溫情, 上一秒先2條友流撚晒馬尿,
仲有男2話揾到女主男主就揾到, 唔講以為裝左GPS
仲有個牛女士鍾意做乜就做乜, 集集都叫個仔做好依份工, 奸又唔夠奸,
打撚晒針D表情全部一樣樣,
又要講到全家人都有故事咁, 一時姑姐媾仔, 一時細佬老婆走佬, 走走下又唔走, 一係走左又返黎,
男女主 永遠圍住個病做左14集, 點知一秒好返, 重點係仲要個髮型轉都唔轉下, 帶頂冷帽都好丫,定其實打枝針就好返..依套野根本係因為演員,換左D 2線演員,依套野第8集就腰斬左
EP15
女主個腦一直都LOOP男主個名,有D畫面但無樣, 或者唔知係點,第15集就係揾記億,最後去監獄揾男主, 男主喊到屎忽鬼咁,之後女主記得D野, 又喊,
EP16,
一直話女主2叔想買D股份同返黎係假既, 之後就呃到牛女士., 同埋揾到証據証明男主無殺人, 係男2殺人. 最後拎返個公司, 天台BBQ
cls 金秀賢撞車個場好戲到 每個喊位都有變化 唔係一味死喊
睇返第三集 開頭賢佑話海仁屋企就算有比欠債更加嚴重既事都會陪住佢 宜家睇返賢佑真係講到做到

Threads 睇到
其實最尾兩集會唔會改做兩粒鐘?
如果要講哂起碼拍多5集

因為男女主喊kiss 起碼佔足2集
逃跑勁cute
其實估唔到現實真人係果種呆呆地 怕怕地羞 可愛型
估佢放工後會覺得心很累,佢可能將啲energy都放喺工作度
二奶做得最好就係阻止個仔搵海仁 每次都希望佢勸成功
秀man 應該係少I 同埋functonal E人

但智媛就真係極I
之前上綜藝,最尾謝哂皮咁樣
(同埋有次訪問佢話想自己體能好啲)
要番屋企望水
要食返多啲燒肉
教堂喊戲花絮
老實講 唔投入真感情點可以喊到咁
https://www.instagram.com/reel/C6FUY5JMHm-/?igsh=MXQwM3oxbzRjZzVucQ==
https://x.com/soohyawn/status/1782560954640896329?s=46
瞓係度攬住睇playback定劇本
一take過 但我估事前智媛都喊左陣 對眼腫得好勁
我成日覺得演員好勁,周圍咁多人都入到戲
喂呀
可以咁嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞