[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
水泥佬又會肯俾海仁去探監 對自己洗人腦咁有信心 真係唔驚海仁見完會記得翻賢祐或者重新愛上咩
海仁 呀 ~~
希望啦~
連呢個trailer都係咁領過野之後唔會再睇直播
如果失憶足成集既話,我等到星期日10點20係netflix一次過睇哂佢算
好無feel老土到喊
失憶還失憶,失憶到乜都唔search真係好離譜
搞到好似做完手術得番6歲智商咁
失憶呢個講法真係好勉強
唔係好敢睇星期六個集,怕佢玩足成集失憶
可以只係睇最尾10分鐘?
唔好勞氣住
腎仔今早出席活動生圖
機會都大
咁快消腫嘅 尼張真係顯老
三十幾歲,呢個狀態正常啦
劉在錫問佢點keep佢都話啲相係靠P
都唔係機會大喇掛連今朝果分鐘既片都係咁
係真失憶,睇下幾時恢復記憶架姐
佢要老土到第15集成粒幾鐘都唔恢復既
大家無癮,我都唔想睇直播,直接等到星期日大結局完埋先睇
海仁直路係顏控
重點:會去終映宴
記憶未必會恢復 可能係重新愛上佢
前幾集海仁都講過,就算佢投胎100次都會鍾意佢
男主一句 海仁啦 勝過男二9up 千萬句
智媛都老態左好多,同7年比套三路

唔接多幾套拍

遲幾年可能要拍做人呀媽
淨係新預告大家都反應咁大
萬一星期六個集唔對路睇黎全世界都嘈到拆天都似
監獄等緊賢佑:
唔理解以前嘅洪海仁眼光點解咁差

見到賢佑:
哦,咁嘅樣,都唔係唔可以理解嘅
如果我係編劇
呢Part 我會寫海仁有少少懷疑, 或者想知道自己心痛原因
然後有屋企人/普美幫手安排
例如遊說海仁不如去見一見白/或者呃海仁去呢個地方
暫時脫離水泥佬監控

暫時得呢段預告, 其實都諗唔到啲咩情節
起碼見唔到海仁鬧白同佢離婚/殺人嘅片段, 只係疑問
想睇佢點解話,男2帶得女主返韓國,預左佢d大話會穿,定佢諗住女主愛上佢後會原諒埋佢講大話,定男2只係見步行步,冇諗過之後點做,比我就困女主係德國
韓國人簽證德國應該有限期 點都要番去 我諗男二主力要搶集團又要砌男主生豬肉 顧唔到咁多樣野 。亦都側面引證咗男二唔可以為咗海仁放棄晒所有嘢 not true love la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞