[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
咁應該係黑馬喎
我覺得係角色未夠全面發揮
孫仙同彬彬行超巿嘛
聽講韓國藝人好興去美國拍拖
都係多謝支持,請支持白賢佑/洪海仁到最後之類嘅說話
佢哋可能會喺某個山俾人撞倒
啱呀
俾啲空間佢地
解放日記果陣好qq 好想摵佢面豬登

https://video.weibo.com/show?fid=1034:5010693041094674
呢個勁好笑,腎仔嗌到似紅館啲大聲麻甩佬
周圍啲人仲讓佢 比佢係個時間差嗌
但冇唱佢嗌果首
iu聽唔到,腎仔嗌到走晒音
Iu好似講過係舞台其實聽唔到下面講咩
我諗真係要好多人都係嗌呢首先得
但歌名太長冇咩人揀
https://twitter.com/leinforhyo/status/1782685558499910058?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
其實講邊個選角先有乜好比較 唔知點解啲人咁鍾意比
男嘅encore狂嗌 仲要套劇首播嗰日去睇concert 女嘅就話落雨會聽iu隻碟 大家互相支持應援唔好咩
證明佢個role入型入格
智媛bb呢個妝搞乜
腎仔真係 最近呢兩集花絮都嗌cut冇放手
佢做腦手術都可以唔剪頭髮啦
發覺金智媛係三流人生個角色好睇過淚之女王, 起碼有血有肉
三流4個主角都演得好好
愛羅東萬韓劇史上最可愛嘅青梅竹馬,沒有之一
https://youtu.be/u6Z1LqPqmKk?si=XI-QZ2khj3QhTw4Z
唔知點解套劇就嚟播完先咁多報道話本身洪海仁係iu做
智媛本人咁低調 依家比其他fans鬧勁慘
咁樣睇證明智媛紅左先有咁多hater 講真 iu做覺得係張滿月演法 五官又太柔和 加埋呢套野冇劇情架 好靠演技

而家智媛真係內化左自己做洪海仁 佢都話因為咁mbti都變埋 又有新鮮感 腎仔同iu都拍過dream high 製作人+兩套mv la

利申 uaena 有會員 黎緊會去5月con
純粹係有啲sad 之前幾套劇智媛都係全好評咁濟
拍咗呢套劇之後比人話佢執死雞先同到金秀賢合作 又話佢演技麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞