[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VIII

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
佢哋拍劇嗰段時間應該有,
但殺青後、宣傳期都完埋,唔知佢哋感受點啦

智媛攤梳發時,望住天花板有無諗起金秀賢個樣
預告賢佑幾個畫面都係監倉出返黎既事
下集或者比心目中進度快同唔會咁嘔血
呢度啲cp粉都ff到幾癲
唉⋯⋯個劇情咁⋯⋯for 平衡心理

車禍場戲
智媛本劇本又貼左賢哥相
喂呀
佢哋真係說不上清白
睇完第14集結尾十分鐘平伏唔到
宜家要呢啲同刷返頭十集 淨甜 先平衡到
真係好可疑
仲要特登將探監嘅畫面放預告最後 誤導觀眾
Fake. 可能第16先出番嚟

第15集

男主玩足全集監獄獨白

女主全集NTR + 諗到啲模糊記憶

一跳幾個月後男主見返女主,海仁摸住個肚同佢喊住講對唔住…(完)
一齊燈走NTR 劇情
可能就係咁 所以呢幾日要狂放甜安撫觀眾
如果佢真玩ntr 反而佩服個編劇
應該唔會真係NTR咁癲既...
14集咁樣已經比全世界屌到上天花板
15集仲唔快D放返賢佑出黎真係會未播大結局已經要出卡車
但係真係會想知點解海仁可以去探到監
痴線仲要咁樣估估下多幾日先有15,16集睇
人都癲
按過往預告嘅玩法,係亂cut。分分鐘真係第16集最後10分鐘先放監、海仁記憶恢復
弟婦同河度領合作新戲 唔知會唔會又搵埋男2

https://www.koreastardaily.com/tc/news/152921
海仁次次都用降智卡 限制賢祐智商
如果頭10分鐘男二收皮我就原諒編劇
可能要重新剪接過,搞到最後兩集110分鐘咁長
全個亞洲觀眾都鬧緊朴大媽同男二都幾震撼同誇張
我想講腎仔應該幾識氹女仔,睇下花絮智媛幾開心
再對比返上驚六個無電樣
仲要對比腎仔之前拍精神病花絮對住徐小姐個樣,一幅怕咗佢嘅姿態
精神病無睇花絮
係點的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞