[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
唔講法國班大肉腸 英撚條中場都高硬快
係得西班牙仲追求純技術
但偏偏而家西班牙中場最好個個都係夠硬先打得起
有時踢得柒post 張相打句visca barca 又過到骨
班人都無反省過 柒足咁多年
我估根叔係更衣室應該用緊鐵棒打鳩A4
正常
講真 我覺得比起無論話比丹狗條25狗入波笑騎騎又好
被包皮入波投名狀都好
最頹係隊波好似咁多年來都係冇改善咁 咪一鳩樣feel
以前我地衰親柒親都係衰唔識打逆境波 防守自爆
今年睇得出隊波mentality已經好過之前好多
唔計冇防中嘅話 淨係睇後防線防守來講都算係近代 甚至我話近十年最強防線其實應該都唔算太誇張
點知都係同以前一樣衰防守自爆 好sad
Ousmane Dembélé's reaction after Barcelona conceded the fourth goal against PSG

Lm
依對波三年內有冇機會入到四強
買防中
A4加刀個腦進化到都有望嘅

贏唔到西甲 歐聯會入tier 2
除非小組抽得好 如果唔係好大機會次名出線做16郎
今年靚簽先有希望
之後唔係變瑞士制咩
唔講都唔記得咗刀仔
市面真係冇乜好防中
咩事 輸咁多。。。
Rodri真係完美 但價錢上唔會買到 曼城都唔會放
一係睇吓zubimendi或者kimmich
屌你老母
刀一定要操大隻啲,放棄少少速度都冇計,追到人但俾人撞鳩開真係冇撚用
好撚想喊,作客贏一球,今埸一開波雖然俾人㩒住嚟砌,但小組協防好有默契,仲要領先多球。點知一張紅牌扭轉局勢,A4自己都接受唔到,之後領隊逐個申請紅牌,後防又送十二碼又助攻對家。睇住隊波雪崩式收皮真係好撚心痛
個腦最緊要 佢而家閱讀比賽能力接近0
師兄2021開始睇?
足球智商都要練吓啦 次次都淨係識左腳落底 但傳中又唔係勁 好易俾人睇穿
佢就係跑得太快睇唔到嘢
我個人覺得皇蘇隻蘇比文迪 利華隻palacios 係目前最合適 但應該冇錢買人
正常就搵B隊幼幼/天神頂到有錢再算
比較極端就係試下改造古巴斯 順便比faye 上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞