[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
唔係架
佢就算企係邊路等插上個時機都好差 而且好多時都係企死最前
Fort 做代工個時左路都有威脅過佢
估下季都係搵天神頂
多數都係 但佢傳接技術又唔係特別勁 其實好難改變到現狀
一直都留意巴,但的確美隊走咗先認真睇巴,所以利物浦羅馬8-2慘案都冇乜感受,對上痛心係法蘭克福腸,今場真係領會到巴打們here we go again 嘅心情
Respect 反而係美斯走咗先認真睇
阿狗癲到連疤狗竇都爆閘。。。
https://lih.kg/3675960

乜9呀
俾錢買隻防中啦 一打大戰就場場俾人屌
撚有錢咩
師兄我同你一模一樣
有錢呀,但唔代表西甲賽會俾你買
隊波太年青 無大戰經驗
而家出咗局唔洗咁多幻想
You can't win things with kids

阿拿祖嗰球的確係錯誤 紅牌係harsh咗啲但唔可以話錯
亨利喺CBS都有講返 歐聯淘汰賽好易令球員壓力下犯錯
只可以話係輸經驗

不過都有positives 嘅 隊波有heart 有火
feel到隊波落後但無放棄
現場嘅fans 都無放棄佢地
氣氛點都好過連續兩年被cup嗰期

個別球員來講
拉芬拿近呢一幾場搏盡 抵贊
廿馬真係好sharp 可惜紅牌局住要換
古巴斯新秀來講叫少犯錯 希望佢繼續進步
簡水就基本上可以彈鐘 明顯唔係long term solution
最難攪係迪莊 好似搵唔到佢最佳位置

下季買唔買到好嘅防中位其實都其次
邊個教先係問題
低潮期先做巴狗 做乜咁睇唔開
瞓醒見到比人反cup 個感覺好似完全係意料中事咁 麻木晒 冇晒感覺
我最主要係估唔到輸咁多粒
隊波多啲快馬 體力撚就fit
用身體質素搭救
依家成班老人家咁
A4今季真係成粒老鼠屎咁
點搞
唉訓唔着
今日心情好撚曳
唔好買佢啦
佢d防守真係睇到想喊
羅馬反cup 猁3:0反cup 拜8:2 連續兩年小組出局 法蘭克福腸易食 仲有咩未經歷過 睇開啲啦巴打
今次唔同啦
依場係後美斯之後第一次黃金機會
仲要賽前個勢係咁勁
原來另一邊下體會都比人反cup
夢二末期開始睇 真係乜柒都經歷過
今季入到8強我已經覺得驚喜 傷兵多 人腳又得咁多
同埋隊波冇季初咁單調下下鳩斬
大賽壓力下失誤唯有寄望會吸收到教訓
然後廢托 cancelo呢d就真係唔洗留
rap反而越嚟越鍾意佢
買左個光頭佬 出親都出事
猁3:0喺最hurt
其次係今次同羅馬
今次嬲嘅位係輸自爆同埋俾丹狗攞彩
其他其實就單純技不如人冇乜感覺
基本上一早已經預咗
鏝今晚醒定d搞掂賤種 拉埋佢落黎陪葬 一於西甲一齊死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞