[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
啲media 姐
點解可以起得咁撚快
冇錯,已經唔關根唔根同更衣室事,到依家仲係覺得球證問題覺得針對佢呢個態度就唔撚掂。
睇番鏝套紀錄片,哥帥成日都強調唔好理球證唔好理利物浦阿仙奴領先幾多分踢成點,最重要做好自己先,根叔比哥帥呢個正面思維影響,所以對呢隊波啲心態睇唔過眼。
因為人地係design完先起,唔同香港一路design一路起
佢好似係用最初嘅魯營再重建個場
所以可以skip咗部份嘅工程
之所以佩老大永遠都係我偶像
https://x.com/BarcaTimes/status/1781298968825147721
真係 同埋我覺得某程度上同沙維都有啲關係 有時真係唔好下下都一來屌球證先
你話好似之前rap個球誤判越位 再遠啲季初gavi last min被人判走個pen 呢啲嘈好合理
下下都先屌球證

雖然好難聽 但唔判都係足球一部分 唔係話要佢妥協 但佢應該要學識面對咁嘅情況作為一個教練應該點樣處理 而唔係輸咗就話球證問題 冇計 然後轉個頭自己申請埋離場
https://x.com/infosfcb/status/1781317299846177196?s=46&t=SRNOxrdWPZESjoCGtY4lvw
之前係咪話差100m就會return 1 to 1 ffp
如果依家done deal係咪即係回復返1:1ffp +有100m用?
雖然salary cap都係要繼續被人扣住
雞巴斯到時會話
不計算贊助收益
根度簡無錯
四號一個人累隊波出局唔鋸就躝
唔係,果一億都係得1/4用

一億打後賺返嚟啲錢先係1:1
A4:我成世都會騎撚住你
做乜又傳olmo
年經黎
沙維成日以為狂躁咁拎紅牌就代表熱血
真係好撚癲 係咁食牌
成件事感覺係
呢班符碌贏過一季聯賽既垃圾,連一個三冠隊長講既野都要咁多嗲
全部收聲聽教啦
根叔踢歐聯決賽個時你地都唔知係邊
巴塞就係咁,全部都野都要論資排輩
可以比一個連正選位都無既人做第一隊長
有錢都唔好買佢啦
60m買個防中唔好咩
今個夏天點都一定要隻防中
係睇下可唔可以免簽到多一隻中場同一隻閘
中場中應該唔使呀話
反而諗緊要買翼
真係唔想廿碼咁早就殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞