[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike

笑4me,由2017已經話隻死馬騮係賤種,咁多年嚟睇d傻閪巴迷又話要俾時間佢,
俾利反cup又話唔關佢首回合missed 2球事,
每場得幾秒好波又J到出血,咩有佢同冇佢進攻爭好遠,
到佢反骨離隊倒戈先識嚟屌9佢
丹比利真係失敗嘅投資,佢喺多蒙特已經有好明顯嘅傷患問題同態度問題,都照用1.5億去買佢。
吓,炒咗車?
不過隊波而家嘅問題就大家有眼可見
利雲老屎忽格,下下blue lock上身,首回合已經有2球明明可以傳去右邊製造多個威脅佢係要自己處理,佢貪呢度冇人好波過佢咋

沙維臨場調動係差,但佢唔教,下季只會更差

放眼現今球壇都冇乜邊個舞得掂呢隊波
一係就求華蛇回家,但人地當年已經講明好大壓力,受唔住班傻閪巴狗
A4做乜撚
自己柒撚完仲咁講嘢 輸到傻咗?
我一開始都get錯
貌似翻譯炒咗車
暫時唔好跟太貼住
每次睇利雲都睇到眼火爆
巴塞可唔可以唔好再買d老人家返黎
而家成隊砍掉重練重好過
火野狗唔好哭波喪啦快啲出嚟拜你老母啦
而家算叫半砍掉重練架喇...
講真利雲都唔會留得耐
呢個時候真係要搵啱教練,起碼講緊4-5年project
四年後Yamal 先20, Pedri 先25

但揀錯教練就白白斷送呢班青訓嘅青春
真心 成隊真係得根叔一個見慣大場面 咁樣駁根叔嘴真係cls
你終於蒲頭
近2年冇乜點睇巴狗

隊波冇乜風格,拎住個big club名去做中下游嘅事

不過見到條死賤種倒戈笑得咁開心,咪入嚟恥笑下d丹迷,作為第一反丹我呢2日好happy
利雲呢d冇歸屬感嘅球員,唔好諗住佢會幫你教仔
今日打左老婆未
近排搞緊離婚
無計. 安歷基太了解巴塞
想搵人傾下就搵我啦
a4單野似真係叫緊根叔respect喎

Gündoğan, it is claimed, has been left ‘surprised’ by the fallout from his comments, adamant that he never intended to single out, much less offend any of his teammates.

The former Manchester City man, as a result, intends to seek out Araújo, for a face-to-face talk at Barcelona’s training ground on Friday.
我見Fabrizio Romano都冇改
推下先啦
pin pin pin
冇,和理非模式處理,係佢食水有d深但都冇計,任佢劏
講起利雲,初初期望佢會教到年輕球員一啲射手嘅技術,
點知條友嚟到回撚晒塘
佢最後一腳仲係有,但真係要餵到比佢喺小禁區附近射,但係要餵到咁入嘅講真搵個好少少嘅前鋒都做到,佢仲要咁老跑又跑唔起,
佢唯一作用就係做高波啲接應,但係咪真係好有作用我又覺得麻麻,
講咁多其實依家巴塞仲有咩前鋒可以用
個仔呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞