[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
無計,自己串人先
真心失望
其實都只係ok 唔算好
以前踢開西乙 依家再跌一級都拎唔到榜首直升位
雖然我諗如果keep guiu yamal fermin fort喺b team應該有
casado好似都係偏中場
早幾場debut隻bernal係防中
紅就肯定冇乜好講 pen都抵死
唯一可以屌下係對面好多啲抽水動作冇乜比黃 但對我地個尺度又好似嚴啲
身後foul真係好難走甩 如果平排/a4本身前過佢都有機拗下
我反而覺得要換不如直接換取消拉fdj落半格好過
佢防守貢獻仲少過fdj/pedri咁 留番前面打反擊中後場縮
下半場pedri唔夠體力再換fermin/想再換其他人都好過依家咁
個幾年好撚好彩姐 個幾年一隊太勁
thiago bartra 68呢班人未有位上一隊留曬係b隊先
西甲位留係b隊 又有跟開一隊練波 咪勁囉
以前都係打西乙b 用黎俾班青訓打下職業波
打西乙打西丙都一樣 對青年球員黎講踢好個form重要過成績
反而打西乙個排 有幾年為左留係乙姐用錢買人護級
有料個班打幾場就係一隊叫上去啦
近幾年上一隊最sharp嘅 Fati Gavi Yamal 反而冇打過b隊直接俾一隊睇中
而家冇錢冇人下 有potential一定直上一隊skip b隊
細busi 冠a哥 呢d反而打b隊隊長 反而上到黎打唔起
Dogso 而家無紅+pen啦
而家睇返隊波中場反而最難搞
太多類型差唔多既人
如果之後要pedri fdj一齊出一定要買到個好強既防中
睇多次精華 真係諗唔到A4點解要落手
領先緊2粒 角度又唔係靚 達又無失位
佢傳個腳已經好撚差
話佢一個人送我地出局真係唔過份
佢用波係真係差
估唔到輸佢 反而觀同古巴斯就2回合都踢得好
巴塞真係每年都有奇怪on9 事搞到出局
除左弱智冇其他
下個po頭車頭相係咪要擺丹狗?
其實幾失望
硬件完美 單防穩
但係用波能力同防守意識同b隊嗰陣一樣
都唔知係xavi唔識教定佢自己問題

今場只能講安歷基戰術成功
依家個個都知放個波比a4用
mark死其他人你已經破唔到逼搶
戰術上好輸蝕
輸左就算 過左去
而家我擔心緊佢心理出問題
廢托快手介紹醫生比佢

Sell sell sell
沙蛇球員生涯未試過直紅 做左教練就每日任務咁

係咪因為以前成日贏唔洗屌人
冇辦法,佢點都要受靶,大好形勢真係輸佢呢下衝動嘅決定。佢一定好內疚,完場已經唔見佢去南看台接受球迷打氣,明顯冇晒信心面對球迷。我都覺得呢刻捉戰犯無補於事,希望佢振作。話晒都係第三隊長,加埋巴塞依家咁嘅財政,未來佢點都係後防核心之一,希望佢成長到,企得返起身啦。
比人用對光頭同一招搞 唔知講咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞