[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
放晒三個cool波上腳型球員pedri fdj gundogan係中場預左收皮
如果唔係天神停賽 ..搵佢黎逗住防中 ..會好好多
不過我都唔會支持賣A4嘅
上場就睇到
A4+古巴斯好可能係未來5-8年巴塞最佳中堅組合
咁嘅級數嘅中堅亦唔係咁易好平買到番嚟

觀迪肯打右閘嘅話可留
呢排都好集中, 打得好好

最大鑊係左閘
取消佬真係大戰/對強隊必大大鑊
不可留
要寄望刀/Fort成材.........

天神做輪換中堅..?!防中都係想重金買一個長遠Solution
同意有天神截下波, 中場應該穩唔少
不過其實對面都係出哂三個CM架咋
左閘我寧願再比d時間刀仔
a4其實上場都踢得好好 未嚴重到要即賣
古巴斯唔洗講未來核心 觀踢右閘都踢得好
所以今次唔該真係轟防中啦拿狗
我撐佢射喎呢球
呢d關鍵時候費托一定唔入
速度同體格係刀仔勁啲
不過fort意識好好多, 上到場時感覺表現仲好

搵唔到一級防中
真係唔駛同列強鬥
有邊件啱用又買得起
之前費托救咗巴好多次喎
佢兩個輪換啦 取消退貨唔該
簡水喺防守端上根本嚴重唔合格
失位 亂出腳 送pen 意識差 缺點樣樣齊
連丹狗之流對住佢都好多著數拎
下呢啲位有乜理由唔比
佢個射門距離唔係近
又到一年一度清瘀血時間

Must清:
Marcos Alonso - 垃圾
Cancelo - 垃圾
Oriol Romeu - 教練都唔信佢到唔想用佢, 幾平都冇用
Lenglet - dklm Jun 30, 2026先完約, 維拉可摸耳好心啲買咗佢
Dest - Jun 30, 2025完約, 外借多一年/賤賣咗佢
Pablo Torre - 求其平賣咗佢+回購條款
Eric García - 放手, 平賣咗佢, 對大家都好
Ansu Fati - 唔信有球會會買佢...可能都係借出去
----------------------------------------------------------------
可留:
Sergi Roberto - 好平咁續先留, 成鳩日傷.....
Felix - 好平咁續借先留, 巴塞太窮, 冇錢買斷, 冇計
----------------------------------------------------------------
???:
Julián Araujo - 喺Las Palmas踢得OK, 唔知做唔做到右閘後備
Ferran Torres - 非常雞肋, 唔係完全幫唔到手, 但又難委以重任, 有好價可賣
第一球已經柒到唔敢睇
咁樣走漏丹狗
失十二碼果球真係極低級犯錯
有佢唔駛旨意歐聯有作為
哥狗放得嘅90%係垃圾
我地食左兩件哥狗垃圾
換一件根叔
可賣list加埋利雲啦 逄大賽就失智失靈
但近排聯賽都踢得好好
最慘老虎仔完全未Ready
eric仔free transfer都算
費托真係唔平
賣番俾英超拎唔拎得番40-50m
所以係有靚價可賣 反正佢都係踢埋呢一兩季 長遠都要習慣前面唔係佢
朗狗隊沙地波要唔要佢
平平地40M賣俾佢地
等佢地下季唔駛雞胸
其實班高層唔好再話無錢
基本上我地今季入件防中,再睇下補唔補到件翼鋒
都已經好齊腳
搵教練先最難搞,而家晉唔到級,唔知仲有無人叫沙蛇stay
好防中個個搶
上季Rice, caicedo都1億......
除非你咁好眼光又喺法甲, 荷甲, 葡甲執到好嘢
巴甲果啲太貴真係唔值搏, 好多水貨

而家又傳番搵馬基斯頂...........
冇錢都係繼續青春班頂硬上架啦
搵唔到高普/沙比呢啲就唔建議搵埋啲中遊領隊
如果唔係又第二個施迪安
領隊唔覺得依家球壇上有邊個係好過沙維又願意去巴塞

你預左領隊只會愈換愈差
咪果時
安歷基>Valverde>施迪安-->高文
咁囉
唔知要沉幾耐
高文唔會差過施迪安掛
高文一定好過施迪安
不過都仲係巴塞灰暗期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞