[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
畀得起 賣幾個先
就算買到,salary cap仲係好大限制,唔知reg唔reg到,除非非巴不嫁,冇乜球員肯等到8月尾,當時美斯都唔肯再搏多次。希望Deco做到嘢,但佢對佢期望不大,佢接手之後除咗老虎仔,好似有兩單都俾對家截糊
咁你預左又要講多兩年next year is our year, a4係唔夠大賽經驗同只係某一刻決定差, 絕對可以改, 佢既頂級防守同埋隊長氣場蓋過晒出波廢既缺點, 而且講緊佢出道出波同解圍無分別, 依家每年都進步緊 放左佢一定會後悔
甘仲有兩年就完約, 情況同利雲差唔多?
利雲60m喎
kimmich應該都要50-60m
過埋今場更加睇唔出有咩優可以搶到高普,佢要去都去隔離鍠度啦
我都覺我地d聯防好冇紀律性同系統性

d球員好似冇一個屬於自己既防守區域

得閒就3個夾1個 得閒就完全冇人mark

位移速度又慢 對面轉兩次邊已經冇曬隊型

空到仆街

咁多年都冇改善
哥狗回家吧
今年入左八強收入多左, 清埋fati/dest/朗格利依班能樣, 應該湊夠錢?
但係我哋salary cap又縮咗喎
買防中一定要有能力幫手做到波先好買 唔係咪等於用天神
如果真係冇錢咪試下推古巴斯上去踢囉
5中堅
觀 法耶 a4
天神 古巴斯
一齊出
a4咁撚串
"I'd rather keep for myself what I really think about Gundogan comments..."

"I have my own codes and values that I think you need to respect"
咁撚串 根叔而家有講錯咩
又唔撚係話你係無腦猩猩 領先兩球仲衰呢啲要球隊打少個
今次出局有一半你要負責啦下話
咁撚串賣撚左佢啦
自己衰撚咗仲咁串 屌你老母死猩猩
Cls
Fabrizio Romano有報 應該係真
反了反了
講得出呢啲唔撚係隊長氣質啦下話 自負到不堪
高普m底
隊波愈垃圾愈難教佢愈鍾意
拜仁大哥仲接唔接手 80M拎走A4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞