[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
講真,單刀嘅話我真係寧願俾佢入咗算好過拎紅牌
你拉遲多半秒,全餐都有份你食
季已完 睇埋踢賤種果場 如果拎唔到3分之後都冇乜野好睇 前4又穩陣
講撚左a4腦短路 俾佢入左咪又係總比數領先緊 搞到咁早踢少個真係似06決賽阿狗對我地 守到果一刻頂唔撚到全場 得不償失
fdj太過尷尬
進攻無威脅 佢基本上唔起腳射波咁滯
防守企位又差 今季都好多失位
只要對面限制到佢推進
就變咗攻不銳守不穩
其實隊波波其實都冇乜嘢可以批評,拎咗張紅牌基本上已經成定局
果場其實阿仙奴踢得好好
威脅攻勢仲多

唔係拿臣真係未必贏到
批評佢紅牌
華迪斯救咗啲關鍵波
紅牌一件事,第2第3球其實任何情況下根本唔應該失,一球無啦啦空哂成個禁區頂比人射,一球on9 12碼
認真,我覺得原因真係好簡單,就係巴冇比10號佢
佢傷前
今季上季都勁到仆街

岩岩出返黎
狀態一定唔係最好

唔好因為呢1,2場波 就話佢
邊撚個簡水
冇記錯佢之前走個陣有話球迷同當地記者對佢不公平
取消佬
屙篤尿照下個樣啦,踢一場傷半季,訓練又遲到
唉唔係個紅牌應該晉到級
無啦,未換入中堅,fdj頂個5分鐘
包皮已經企定係佢隔離諗住爆佢,有球差d爆得甩
沙蛇已經急急腳換返inigo入黎
其實呢d情況,可以換個防中換走fdj添,但我地季初又唔買,用光頭頂,咁咪搞到無人用咁囉,呢d情況你用都唔會用佢,哂左個位
所有野都係自作自受的,其實有多個正常防守球員,頂住3球唔係話做唔到

冇得踢世冠
A4有價好賣
對雲尼食完紅今場又食
一個人令到隊波出局
而家講Araujo都冇用 佢一定內疚到癲
後尾其實多返d攻勢 不過大哥好似獨食左
紅牌出現之前其實都踢得好亂,捱住黎踢..
啲簡單傳球失誤多到..輕鬆傳俾對面再攻過..
一分到落去閘,中場冇人現位幫波..
中場同時出pedri 根叔 注定唔識守..
只可以講巴塞新十年一有大賽個個腳軟..
成隊都冇晒火,又冇個似樣隊長振奮到..
RAP 完美carry左兩場都係要出局
咪話咗天神首回合個停賽黃牌太關鍵
種下出局禍因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞