[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
lenglet個陣都係咁 本身好地地
大爆左一次之後就成個人傻撚左
佢自從1月傳去拜仁之後食撚晒屎咁
係近排叫好番啲 但佢守波真係太靠身體
唔再要呢d柔弱派波型防中呀
前鋒嘅自信
沙維始終都係行懷柔政策個類教練
唔似pep個種sit down and nobody talks
當然無話唔得,安76都係咁上下,但巴塞班友係要人管
Rodri.
關乎隊波既尊嚴問題,有機會對隊波有連帶影響去下季的
利物浦都係以為fa cup輸比曼無乜野,但就係咁比曼聯打沉左
唔該好好睇睇踢埋對賤種先收季
正常就zubi既 但人地唔肯走加我地無錢
Kim就咪啦 就係防守唔得先要依家踢番右閘
睇下夏天有咩揀啦 一日未搞掂個pivot位
兩件葡撻慢慢等下先
咪玩啦
講真
等多年搵高普嚟重建算啦,買到防中搵唔到好教練我驚都係打到碌柒咁
新聞

如無意外,名宿馬基斯將會從巴塞隆拿B隊提升,接替沙維成為一隊新帥。西班牙《每日體育報》報道,巴塞隆拿已經確定了來季新帥的最佳人選,那就是B隊教練馬基斯(Rafael Marquez)。在巴塞的管理層裡,會長拿樸達等人都已經以「我們的主帥」來稱呼他。

45歲的馬基斯在球員時代曾效力巴塞7季,現時執教巴塞B隊。他憑麾下球隊的出色表現、對拉瑪西亞青訓學院的了解、適應環境的能力,以及與管理層的關係,被認為是沙維繼任者的最佳人選。此外,巴塞無力為新帥支付高薪也是其中一個因素。
佢有兒巴夢
可以唔洗睇下季
請Flick好過啦
都預到
市面上無咩頂級教練
高層應該諗等klopp
順便博馬基斯成才

咁睇轉會方針應該跟今年
防中免簽Rodriguez
其他位能借則借
借唔到就睇外借回歸/青訓
最後睇吓有冇辦法變嚿錢追Williams
過2年安76都走啦,到時賤種實搶佢
我想摩佬黎
曬氣 咁樣搞下季可以唔洗踢
如果你講緊貝迪斯隻rodriguez 分分鐘差過光頭
免簽G Rodriguez
都係Rodri
馬基斯巴b成績ok 只係因為班後生有料
17 18歲夠踢一隊
我覺得如果真係搵得馬基斯
高層就係諗住下年唔使踢
留錢等後年
到生涯尾就會嚟
藥廠嗰隻柏拉斯奧斯唔係中場中咩
安76可能會搵佢打閘/掃蕩型防中

唔使用咁多腦應該無炸得咁勁
師兄我同你一樣
但我係再後少少
我係沙蛇開始上任嘅時候先認真睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞