[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
好頹,仲要去返工
其實都唔關事
根本隊波就唔肯比錢落去呢個位
抌錢去35m買隻後備前鋒roque
跟住成隊唯一一個正式防中就係5m買嘅romeu
之前就逼到天神要上防中位
結果今日就局住擺pedri fdj double pivot
禁區頂完全0 cover
到底幾撚時擺脫到呢個心魔 好撚辛苦 睇左1x幾年巴塞踢歐聯 得2015果次真係開心結局 其他真係次次出局都係肉住酸咁走
個陣又美斯又蘇狗,擺到明係心態問題,梗係心痛到仆街 依家踢小個先崩,加上本身今年無咩期望,點同
我18年開始睇波 從來未經歷過開心結局
回你老母臭西呀
返非洲就回家
其實呢兩場見到個隊波係可以擺到個防守陣型出黎
唔係A4我都有信心我地今場應該贏到
但咁樣踢法始終經驗太少,一有情況就好易亂左陣腳
平時西甲對上游球都練下無球防守啦陣啦
呢個世界得哥帥可以plan A打天下
2015之後差唔多成10年先入得果1次4強仲要被猁cup 不過果次已經係最接近既一次啦 做巴迷冇過人既抗壓能力真係搞不撚掂'
迪莊都係傷完無耐姐其實
真係衰a4 on9 上次聯賽作客踢下體都同今場開局差唔多最後3:0 分別在於踢撚少個人搞亂左個防守plan同埋已經冇後手中場入替
整撚定嫁啦, 我地d人防守經驗真係唔夠好
上場天神張黃牌都係唔需要咁樣抆人
如果佢今場係度,我地轉踢3中堅應該都仲頂到
其實A4走左之後係應該踢531,但真係無防守球員可以用到,佢紅牌之後都知輸梗,唔係崩盤心態問題而係真係唔夠人調動去踢
對面有個包皮,繼續壓上前逼都係死,紅牌後點踢都係輸
呢兩場見到唯一有進步既地方係mentality
下季再努力啦
Fdj best position係人都知 係要就隊波冇防中 犧牲左佢推進
Dllm 傻丹真係狗嚟
原本仲諗住可以一邊西甲一邊英超
取消佬簡直係歐聯黑氣石
咩料又輸自爆
今場同之前啲反cup波唯一可以相提並論既係
未紅之前真係覺得會贏同個勢喺我地到
真係 對利物浦個年真終極大熱門
個年輸番真係揼春

今年中場兩個岩岩好番冇耐
場波又紅牌
對比上黎真係好濕碎
丹比利隻賤種黑鬼點解咁憎巴塞
雖然不嬲係無撚腦
Lm
仲要巴塞係冇欠過佢任何野
其實我覺得換廿碼 其實係令唯一突破點都冇埋
好難會比到挑戰psg 後防 但唔換佢都唔知換邊個 所以都係整定
換20馬 雖然唔係錯

但其實可以fdj 中堅 rap落去中場

留番20馬係場 睇定啲再換都未遲
起碼要攻都有佢 但一早換左走 冇得番轉頭
之後應該只睇鏝果一邊啦 呢邊已經完全冇mood睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞