[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
冇咩心機睇其他波
係 同埋沙維真係要學識控制下自己
如果話佢係想比壓力球證 佢試過咁多次明顯完全冇用
班球員本身已經好驚 有啲細路仲少經驗呢啲大場面 結果佢自己都走埋 喺場邊嗌下support下鼓勵下班仔都好 有咩理由自己申請走埋
我都有咁諗

唔知佢場下都Araujo溝通左幾多,但Araujo不停犯同一錯誤

係咪應該落個order叫佢首要任務係唔好食紅呢
真係 b隊隊長通常都冇乜料先至會踢得耐到做隊長
yamal巴士guiu呢啲都係b team踢起幾場就拎上來 本身都係跳級咁上
得fort係b team踢開拎上來好似
我覺得如果佢唔想比壓力球員一係就有咩賴自己先 話係自己戰術部署問題 然後再私底下同球員講返
佢連賽後記者會都係係咁咁講 唔覺得佢係咁諗
下下賴球證比人印象好差 等陣下次佢真係啱都被人當狼來了咁當佢9up
咁都啱 只可以話沙維呢啲位仲未係好成熟嘅教練 依家講嗰個B隊教練懷疑都未有呢種成熟
in 馬基斯we trust
班賤種真係可以無恥到屈返西甲偏幫我地然後迫害佢地添
https://x.com/fabrizioromano/status/1780484084717731886?s=46&t=OzwFbMy6HcgXgl3n0Y38jA
睇得出佢真係完全唔會留低 每個禮拜都重複講一次
但沙蛇本身球員時期踢波應該冇咁衝動掛?
老馬先有火
沙維呢d對巴塞咁有愛,唔會想比自己人屌
佢做球員個時,14年個時已經開始比人嫌老,15年一比拉仔搶左正選都即刻走,唔會好似影狗咁生人霸死地
佢係巴塞唔會承受到比人嫌棄既感覺
沙蛇學滿師先再返黎啦
影未完全算係掛?
但的確算係走得遲嘅
今年入到8強係咁上下啦 輸得柒姐
可以賣a狗未? 已經唔想再見到佢
之前水曹個次一計害三賢唔係咩
不過係好harsh先會比
拜狗經過琴晚仲肯開1億嘅話賣啦 跟手彈埋簡狗鐘
好耐冇見,各位手足還安好嗎
真 對達神有信心 琴晚冇佢起碼輸5球以上
不過A4又未到要賣嘅 只係大家最近真係好憤怒同失望
要搵人開刀啫

成季睇都算穩定 救咗好多場 係柒咗最重要一場
仲諗住1億? 有80m offer都即放啦 中堅最忌冇腦快啲lan唔好阻住牙faye上位
今朝已經有巴打po咗河狗debut條片 過咗咁多年可以衰多次一模一樣嘅 證明佢真係冇撚腦
今次佢single handedly送我哋出局 仲留佢喺到等佢再跣多我哋幾鑊?
其實有時真係不得不佩服皇馬嘅紀律性,
lead緊一球成條防線收後唔同你急,防守嗰陣有條6人防線,中間放4個禁區頂阻你遠射,其他位任你猜,守得好好哋,
愈諗愈唔明點解尋日巴塞lead緊兩球明明唔洗急都會有位比人單刀
3秒反搶嘅遺毒
其實我地班人真係練下低位防守啦 次次出局都失幾球咁走 賤種對鏝弱勢到咁都守到只失1球 有時真係要放低身段唔好下下諗對攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞