[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
屌嗱星 好心A4想做未來巴塞龍骨就咪撚駁咀啦
根度簡呢啲見過世面
有大賽經驗嘅球員都忍唔住當面屌柒佢
記住咪撚再喺重要關頭柒下柒下
人哋喺季初輸俾皇馬都有屌過你班閪仔無爭勝心
屌到而家仲係唔撚生性 輸波唔肯接受教訓
A4換kimmich?
柒咗累輸波就潛水先啦
講呢啲想內訌?
柒左就聽教啦
根叔3冠captain
今季救起成隊波

A4你算老幾
虛心學下根叔係點孭起隊波
前幾日邊個話睇得出佢好內疚
Kimmich +30m swap Araujo ok
cls
本身我覺得大家都係啱啱輸波嬲緊屌下都正常
屌你真係無腦
咁就唔撚抵啦同埋唔覺kimmich解決到我地防中問題
根叔講嗰番說話根本就係冇錯
唯一可以斟酌嘅地方就係唔好對住啲記者講
但係呢個都唔係重點
a4依家上咗位啦,做隊長啦,屌你老母唔撚識得be humble ?
真心對佢好失望,仲失望過輸波嗰陣

諗起琴日根老婆特登po 個story講 佢係咪真係隊內嘈過
估唔到有要叫阿拿祖做阿狗既一日
未贏過歐聯仲係度駁咀
失望
明顯係自己過失仲死口唔認 完全唔覺佢有幾內疚 反而話返根叔轉頭要尊重?拜狗之前個offer過期未呀屌
下場國家打吡唔該咪撚出A4
當係俾佢冷靜又好,小懲大誡又好
連Romano都報道,睇嚟係真,對A4好失望。沙維就話要護住個球員先賴落球證度啫,dllm A4你唔係真係以為唔關你事呀?你唔係第一次犯last man呢啲錯啦喎。根叔講事實,真心為你好為隊波好,你居住叫根叔respect返你?枉你仲要係隊長之一,負返個責任,拎個胸襟出嚟接受批評好難為你咩
有咩code同value教佢領先兩球DOGSO?
如果高價手賣左A4
睇下faye 夠唔夠班 唔夠可以去睇下賓菲加隻ant silva
樓上果啲翻譯錯

https://twitter.com/barca_buzz/status/1780953935005843607?s=46&t=soCE5J9aOg5_jT8pxN139A

佢既意思係巴塞球隊更衣室文化係唔會評論呢啲事件 所以佢唔答
爭咁撚遠?
cls俾人做呀, 翻譯到咁
諗唔明點解佢會咁講
竟然係咁再周圍睇吓fact check har
沙維帶頭屌球證
A4就緊係唔覺自己錯啦

利申:撐根叔
上面應該係翻譯錯左意思
下面#643有巴打話譯錯
"I prefer to keep what I think to myself, there are values ​​and locker room codes that I think must be complied with."
"我想保留返我對根叔comment嘅真實睇法,因為更衣室有規定,希望你明白同尊重呢一點 "
A4似係叫記者尊重返點解佢唔答,而唔係指要根叔尊重返。
收翻
希望A4生性聽根叔話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞