[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
今年雞胸了
呢次輸同以前唔同架wo
反cup個兩獲都係領先加人腳實力比對面好
但逆境就頭dupdup
今次好明顯全隊都薄命踢
係衰個on9錯判形勢搞到打少個之後就真係唔夠打
其實大家應該一齊屌A4 因為平時十場都唔會屌到一句
想哭了
A4係球壇吳卓羲
成日上頭又沖動
一嚟用開嘅防守球員要停賽,留底響後備嘅又唔敢用
二嚟教練團隊反應太撚慢,明知中場要收落去追波仲留返無態嘅柏迪響度
https://x.com/barca_buzz/status/1780341991542272377?s=46&t=yFypzg2KdYRyeoc6JiUClw
仲有呢單 本身我哋入到4強 下體出局就我哋入
而家又無咗一舊錢
如果佢肯去放棄傳波 做個簡單嘅中堅 佢係幾好
但佢唔肯 而你唔想放棄又唔肯去進步 根本死症
成隊中堅入面 佢同天神傳波應該最差 但天神簡簡單單 好少會因為傳波失誤輸波 咁都冇咩可以講 但A4面對面傳比人 長傳斬都離哂邊 自己無啦啦推過半場都見唔少
公道 而家係真係唔夠打
天神轉倒型做防中
改左制?點解有我地份
西甲吳唱K啫 熱狗隻羅美路仲衝動過A4
下體出局 本身仲有機會爭埋Club World Cup出場獎金
佢呢種踢法去到呢個年紀唔會改到
無事發生,就會叫鐵血熱血
出事犯錯,就會叫魯莽敗家
但我覺得巴塞係需要有呢類球場存在
講真A4爆發力咁快 完全有可能追得番 洗乜出手
根度簡一球中柱
利雲兩個機會

好過之前d慘劇,起碼有反撲
輸都無計

上次睇到嬲係主場比維拉利爾入5球果場
完全係垃圾
點會
佢傷完下巴出嚟柒過閪
之前同後備龍兩個鳩鳩下輸左唔少分
老實講,開季嗰陣仲有唔少人笑巴塞要靠啲毛都未生齊嘅細路,但踢出嚟證明班細路係真係可以同歐洲一流球會對踫,所以算啦...

反而想講下中場三個今場都冇咩作用,就算A4紅牌前中場都係輸晒
柏迪同法蘭基全場飛咁濟
幫根度簡同利雲補位補撚到癲
但偏偏無氣果兩個踢撚到吹雞完場
利雲果球3 4個都唔傳 射落馬昆奴斯果下已經要屌到佢萬劫不復
但今場入波都係佢分邊 疤狗中堅係要做呢D架喎
以前14+3兩個都成日比人屌鳩傳 但係佢地責任黎
我覺得佢傳波技術好難幫到個中場有突破
雖然防守上夠用但都唔係長遠目標
爭個防中
巴斯基斯個位無人頂到,無人key到個波
對上一個係馬斯 但馬斯淡定好撚多
改左 32隊 西甲有2隊 一隊前年歐冠皇馬食左 另一隊就計歐洲足協四年排名最佳
我唔會話要賣a4
但係呢吓真係太過分
佢傳波失誤呢啲都冇所謂
反正都預咗 用波唔係佢強項
但踢咗咁多年唔係唔知單刀拉人咩後果下話
咁多時間俾佢諗都仲出手拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞