[Here we go again]巴塞隆拿球迷討論區暨丹比利斷腳祝福區(525)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
佢就算係防中都太細粒 改善唔到個中場
反而Bernal夠高都叫有少少希望
希望puyol 會開導佢
上半場幾下打面都係警告下
大哥跳起打開對手頂頭槌
就一勁黃牌

不過點講都好,
球證今場嘅判決對個比賽結果影響不大
屌 又係咁
最可惜真係Rap,明明呢2場踢得咁好,進攻又得,幫手回防又好,而且入成3球,不過真係證明到自己係可以留低
唉今日返工成日都諗住
真心無諗過會咁
咁又哂左1年
第N次逼害dj大會又開始了

琴晚情況應該而家美斯都未必救到
我睇番有人講
a4之後咪留係場上面一直講咗好耐
話係咁指住巴士 話同球證解釋緊巴士先係last man 可能佢唔為意自己係last man諗住禁區前禁低佢唔洗輸12m/單刀 最多食張黃

但就算係呢啲都肯定a4責任 同以前以為對面約為/犯規就收步舉手pk差唔多feel
我覺得佢場上決定應該要冷靜啲
大局觀要再好啲

再睇番replay琴晚紅果下如果佢唔係跑去個人到而係第一下預判Barcola個線路向禁區跑Block條跑動線路結果會差好遠
今晚睇埋曼城賤種
應該決賽先會再睇
曼城對拜仁阿仙奴都唔太有興趣
佢呢下唔認為自己係last man係直情閱讀球賽能力有好大問題

我覺得呢啲位沙維真係無理由攬佢,點都要教番好佢
就算唔係last man佢都差半步就輸得十二碼
佢唔洗講野嫁啦,下場好似上季咁守返死條賤種黑鳩補一補鑊啦
其實都明點解沙維會對外話係球證問題,如果係記者面前屌a4一鑊都幾肯定會冇晒自信心
講咗好耐今夏要painful sell 都預咗fdj肯定第一個被迫害
15m差唔多
對面只係個新仔
你比d壓力佢單刀都未必入啦
諗下場波領先幾多,仲有幾多分鐘,對手係乜水
點都唔會落手
好似根叔賽後訪問咪幾好

呢下點會係球證問題
我知咁睇係好似沙維賴落球證到咁 的確未必係最好講法 但個下blame係球員責任嘅話其實都無補於事隨時仲搞到佢無埋信心
真係
同埋佢成日嘈球證有時真係明明唔佔理又要格硬講 有時佢黃都好驚佢講到紅
呢啲就咁不服球證判決 喺場上面講咁耐分分鐘判你額外停一兩場
我反而覺得無論佢係咪咁諗 嗰個位佢應該真係下意識就想禁區前拉跌唔好輸12
雖然事後咁睇佢呢下foul應該唔會全餐 其實可能12m+黃反而未必輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞