率先體驗Android版八達通! (2)

989 回覆
9 Like 6 Dislike
應該就係

上一次拍An卡係噚晚六點幾
真係喎,12.0.1開到新卡
八仔做啲唔做啲

如果真係夠人除咗update新版仲要force人將舊版升級先用得啦
有apk share?
係無send過邀請函嘅情況下已經夠人
8仔員工
Wearos 會唔會用到?eg galaxy watch 6
我覺得其實可能係八仔預整埋Google Wallet個function先開,點知月頭個意外跟住就一於將計就計俾我哋試

初頭就得幾個人好似我咁可以開倒卡,跟住就內部開始討論應該點好,最後決定派人喺度Mon post,順便透露埋點開卡,跟住等我哋去試。然後發現有咩問題就即時report上去然後即刻改

最好嘅例子可能係Octopus on An is ready轉成Active,同埋個問卷張圖

順便估,send 咗Wallet個八達通圖嘅人可能係員工,send出嚟俾我哋睇,預計以後入咗Google Wallet係咩樣
最尾嗰段

我都覺
佢淨係肯答啲皮毛野
我都係用上文條拎單個12.0.1
有無人試過開完換機
仲要用張poly信用卡扮
啱呀大機會似員工

有還原制但都係還原唔到
咁唔一定
因為你畢業之後,嗰張信用卡都會一直存在,除非你自己去cut卡
android八達通可以A機backup B機restore???
突然又還原到
係,A機backup B機restore
就係咁簡單
但佢唔係未開放backup去google咩?
可以,速度仲好快
不過首先要等到首頁睇到張卡後先好backup
Backup上八達通自家cloud
8仔員工

如果Wearos會用到你打個y字
如果Wearos唔會用到你打個n字
如果你比人威脅嘅話你打個x字
可能只有samsung可以
我sony backup Samsung restore可以
Samsung backup Sony restore唔撚得

Play Store個Play Service版本倒退咗

上個禮拜24.13.56

今日check變咗做24.12.17
佢app張feedback form要填勁多野真係有問題都唔得閒填佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞